úterý 18. února 2020

Savo perex návod

Savo Perex - zežloutnutí prádla už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ideální je použít speciální rozprašovací pumpičku, která roztok rozpráší hezky rovnoměrně. Použít můžete ale také jiné rozprašovače od.


Je mimořádně účinný při bělení polyesterových a bavleněných záclon. S příjemnou svěží vůní.

Do práčok so zásobníkom na bieliaci prípravok nalejte dávku priamo do zásobníka. Vložte bielizeň do práčky, nadávkujte prací prostriedok a. Savo najskôr rozmiešajte s 9L vody. S takto pripravenou koncentráciou postupne kropte vodu v studni.


Savo PEREX - Tovar dovezieme až k Vám domov. Vaše objednávky vybavujeme aj počas tejto krízovej situácie. Nakoľko však došlo k bezpečnostným opatreniam zo strany dopravnej spoločnosti, prosíme Vás aby ste si vo svojich objednávkach zvolili platbu predom.


Neprekonateľný je pri bielení polyesterových a bavlnených záclon.

Chlornan sodný sa vo vode rozloží. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Savo - Perex Bochemie a. Savo Koupelna jednoducho navrátí lesk a čistotu vašou kúpelne. Jej ľahké zloženie s příjemnou vôňou zbaví vašu kúpeľňu vodního kamene, zvyškov mydlá a iných nečistôť na keramických plochách (napr. vany, umývadla, obkládačky) i na vodovodních bateriích. Na vyžádání jsem zařadila do návodů také návod na pletení myšky z pedigu. Potvora vypadá jednoduše, také na ní nic složitého není, ale natrápila jsem se s ní.


Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Potřebujete navrátit vašemu prádlu dávno zašlou bělost? Chcete, aby vaše záclony na okně opět zářily?


Nedaří se vám odstranit nepříjemnou skvrnu z vašeho bílého prádla? Stačí do něj namočit hadřík, kterým pračku čistíte, případně v něm vymáchat hadry, jež následně vyperete v pračce za účelem jejího pročistění. SAVO Perex svěží vůně l. V současné době asi nejprodávanější prostředek na bělení prádla. Zlikviduje vám jak nežádoucí skvrny, tak obarvené oblečení nebo jen již zmiňované zašednutí.


Obvykle se doporučuje prádlo namočit na 1-hodiny do Sava a poté vyprat na vyšší teplotu. Do praček se zásobníkem na bělicí prostředek nalijte dávku přímo do zásobníku. Vložte prádlo do pračky, nadávkujte prací prostředek a spusťte program.

Potrebujete len tmavé tričká tie sú naj, rozprašovač stačí dáka prázdna fľaštička z prázdneho spreju, savo najlepšie Perex ten nie je až tak silný a nenarobí diery ja som používala samolepiacu tapetu bo tá krásne prilnula na tričko a mohla som robiť nádherné aj obzvlášť zložité vzory stačí kúpiť zbytky tie. Savo bez chlóru čistiaci prostriedok na podlahy, citrón a zázvor, 1l. Potom šablony sundáme a látku vypereme, abychom odstranili zbytky sava. Ruční namáčení a bělení stálobarevného prádla a záclon: Na l vody dejte 4ml Savo. Natlakování se provádí pomocí víčka.


Termín dodania: Kuriérom SPS - tovar k Vám príde 06. Její lehké složení s příjemnou vůní zbaví vaši koupelnu vodního kamene, zbytků mýdla a jiných nečistot na keramických plochách (např. vany, umývadla, obkládačky, vodovodní baterie a veškerou sanitární techniku) i na vodovodních bateriích. Textile Art od Nerchau.


Připravte si Savo perex – nejlepší je neředěné. Ale pokud ho máte málo, můžete trochu vody dolít, tak aby kraslice byla ponořená. Doba ponoření je různá – ale krásně to vidíte jak se blanka rozpouští a kalí roztor….


Po úplném rozpuštění blanky vytáhněte kraslici a vypláchněte ji a omyjte vodou – použijte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky