středa 5. února 2020

Staré litinové umyvadlo

V případě, že máte doma staré litinové umyvadlo , není nutné ho vyhazovat, či opravovat svépomocí, kompletní rekonstrukci povrchu zvládneme provést během 4-týdnů. Takto opravené umyvadlo vydrží sloužit několik dalších deká ne-li sto let. Exemplář na fotografii pochází z počátku 20. Odstín si můžete zvolit jaký se Vám hodí.


Prodám po renovaci staré litinové váhy.

Váhy mají původní mosazné misky se zinkováním. Váhy zasílám na dobírku jako balík do ruky, poštovné 2Kč. Po dohodě mohu zavést Znojmo Moravské Budějovice Třebíč Jihlava. Platba za dopravu předem na účet děkuji za pochopení. Váhy jsou vyvážené a funkční, mají původní mosazné misky se stopami po používání.


Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do plotu z tvarovek. Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených umyvadel z. Zahradní umyvadla na zeď.

Pokud máte u nás účet, přihlaste se prosíProblém s přihlášením. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tabulky pojišťoven – koupím nebo vyměním staré smaltované, plechové, litinové ,. Krásná staré UMYVADLO s motivem růže. Smaltované umyvadlo RETRO vás vrátí do starých časů na venkov, kdy se přenosné umyvadlo používalo skoro ke všemu, zvláš.


Staré výlevky se dají koupit v bazaru , nebo si pořídíme výlevku úplně novou. Velké masivní litinové dekorativní umyvadlo vhodné jak pro venkovní, tak. Nabízíme rovněž litinové umyvadlo ( zahradní výlevka ), mobiliáře,. Neaktivní - expirovaný inzerát. Litinové umyvadlo v bronzově černé patině je plně funkční a oceníte ho na vaší zahradě, když si budete chtít po práci umýt ruce, nebo opláchnout ovoce.


Ozdobný mosazný kohoutek 58Kč. Odpad k litinovému umyvadlu - FEJK, FEJK II, NETREBA 29Kč.

Ceník dopravy, termíny dor. Vážení zákazníci, vítáme Vás v kategorii litinové výlevky a zahradní litinová umyvadla internetového obchodu Hezčí domov. Dobrý den, mám na Vás dotaz. Mám staré litinové umyvadlo ,manžel ho vybrousil, má krásnou stříbrnou barvu. Přemýšlím jestli by bylo možné ho pouze nalakovat, nebo natřít kovářskou barvou.


Prosím poraďte co by bylo vhodné. Chtěla bych ho mít jako dekoraci na zahradě. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Umyvadlo litinové stojaté 630x140x140mm, cast iron. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové , skleněné, kulaté i oválné. Tak například staré litinové umyvadlo krášlí pelargonie v sytě rudé barvě. Staré umyvadlo seženete například v některých specializovaných prodejnách, které nabízejí repliky, porozhlédnut se můžete i po bazarech, nebo hledejte u dědy ve stodole, v garáži či na půdě. Bazár pre predam liatinove zahradne umyvadlo nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Staré pavlačové umyvadlo , bandasky a spodní části šicích strojů značky Singer a Lada pokorně čekají na nové využití. Popis Litinová výlevka - litinové závěsné umyvadlo : Popis – rozměry: Litinová závěsná výlevka s mosazným okrasným ventilem – litinové umyvadlo z šedé litiny opatřené základovým zeleným nátěrem. Dekorativní, ale plně funkční litinová závěsná výlevka s mosazným starodávným ventilem.


Použitá historická litinová vana volně stojící, smaltovaná. Smalt je poškozen a vana je určena k renovaci. Renovace se provádí akrylátovými nástřiky, takže při údržbě je s vanou nutné zacházet jako s akrylátovou, neumývat písky, nekoupat psy s drápky apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky