čtvrtek 20. února 2020

Ventilátor na kamna termoelektrický

Jotul ventilátor na kamna 334B- unboxing. This feature is not available right now. Please try again later. Ukázka ventilátoru Jotul 334B1. Otáčecí ekologický ventilátor pro krby, kamna a krbová kamna.


Pro svůj chod si vyrábí svou vlastní elektřinu.

Vhodný na litinová kamna a kamna s plotnou. V posledních letech se stal hitem termoelektrický ventilátor na krbová kamna , který umožňuje rozhánět teplý vzduch od kamen rovnoměrněji po místnosti i do větších a vzdálenějších prostorů. Dopřejte si teplo domova s ventilátorem na krbová kamna , jenž bude schopen podstatně zvýšit efektivitu vytápění. Tento ventilátor od společnosti Lienbacher zaručuje energetickou soběstačnost bez nutností jakéhokoliv jiného zdroje. Díky designu a způsobu napájení prostřednictvím teplého povrchu jej lze použít na různých místech vašeho domova.


Peltierův článek roztočí ventilátor ve chvíli kdy stoupne teplota na vašich krbových kamnech. Po ochlazení krbu se tento termoelektrický ventilátor automaticky vypne. Už jsem dříve viděl na internetu produkt, ventilátor na kamna , které stojí kolem tisíc korun.

A dle popisu ventilátor posílá horký vzduch po místnosti. Ventilátor se točí sám když se topí. Vpodstatě by to řešilo to po požaduji.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výhody ventilátor na krby, kamna , sporáky a krbová kamna : Šetří palivo dřevo až úsporu paliva až o. Motor nehučí – elektromotor – ultra tichý. Když je používán, udržujte ventilátor mimo dosah dětí.


Jak používat termoelektrický ventilátor na kamna. Ujistěte se, že jste umístili ventilátor na hladký rovný povrch vašich kamen v blízkosti boční nebo zadní části kamen. Termoelektrický ventilátor pro kamna je určen k použití na volně. Krbový ventilátor - šíří teplo.


Tím je provoz krbových kamen ekonomičtější. Popis ventilátoru na kamna Jotul model 334-4: lopatkový ventilátor na kamna je zkonstruován tak, aby teplý vzduch rovnoměrně cirkuloval po celé místnosti. Soběstačný ventilátor na kamna Aduro dokáže za hodinu přečerpat až 2m3.


Chcete všechny výhody krbových kamen využívat na maximum?

Pak ve vaší výbavě nesmí chybět ventilátor na krbová kamna. Je skvělým pomocníkem pro dokonalé a rovnoměrné proudění a cirkulaci teplého vzduchu v místnosti. V nabídce je černá, nikl a zlatá barva vrtulky.


Když se vrchní deska kamen rozehřeje na teplotu vyšší než 50°C, termočlánek začne vyrábět elektrický prou který pohání motor větráku. O ventilátor se není nutné starat, spuštění ventilátoru je automatické a jeho otáčky se zvedají s rostoucí teplotou krbových kamen. Pro správnou funkci je pouze zapotřebí ventilátor správně umístit na krbová kamna.


Doporučujeme umístit ventilátor na vrchní desku v zadní části. Pracovní teplota je 85–3°C. Termočlánek je konstruován na teploty do 370°C. V některých případech jsou provozní teploty na kanadských kamnech vyšší, proto je potřeba důmyslná ochrana proti poškození přehřátím, pomocí bimetalového pásku, který ventilátor nadzvedne a zmenší tím dotykovou plochu a zamezí nadměrnému přívodu tepla.


Zajistí tím rovnoměrnější temperování místností nejen v blízkosti tepelného zdroje. Kanadský samočinný krbový ventilátor na kamna ECOFAN, které vyrábí kanadská společnost Caframo Vám zlepší účinnost Vašich krbových kamen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky