pondělí 10. února 2020

Sada talířů ikea

Talíře jsou při servírování jídla praktické, ale nejen to – zároveň zařídí, že váš stůl má styl a jedinečný vzhled. Sháníte dokonalé talíře na romantickou večeři? Nebo potřebujete pár praktických kousků na rychlou snídani ve všední den?


Máme vše od talířů a misek až po celé jídelní sady IKEA. U nás najdete stolní nádobí v různých stylech pro každou příležitost. Naši nabídku si prohlédněte online.

Od snídaňových cereálií po svíčkami vyzdobenou večeři – v obchodních domech IKEA najdete nádobí pro každou příležitost. Kombinuje praktičnost se stylem, a tak bude mít vámi prostřený stůl vždy vlastní osobitý nádech. Dokonce i večeře prozářená svitem svíček chutná lépe, když víte, že můžete nádobí.


Sada kusů talířů IKEA bílých. Prohlédněte si naši nabídku nožů, vidliček, lžic i kompletních příborů z nerezavějící oceli v mnoha různých stylech. Jsou velmi odolné, ale zároveň cenově dostupné.


Najděte si mezi nimi své favority, zkombinujte s oblíbeným stolním nádobím a prostřete stůl. Jeho tvar je dokonce přizpůsoben tomu, aby se vám z něj snadno jedlo i na pohovce nebo u počítače.

Protože doufáme, že toto nádobí budete používat rádi a dlouho, vyrobili jsme celou sérii z odolného porcelánu. ARV je série mís, talířů a talířků s vlnitým okrajem inspirovaná elegantním a krásným tradičním nádobím, jež si naše babičky šetřily jen pro slavnostní příležitosti. Navštivte stránku této série a prohlédněte si všechny výrobky v různých pastelových barvách. Dezertní talířky s lesklým zlatým dekorem, ks. Set talířků z říše divů se stříbrným dekorem.


Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů!


V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní. Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky.


Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Nabídka jídelních sad talířů různých tvarů a barev.


Nabízíme především talíře značky Luminarc, které se vyznačují především vysokou kvalitou a svou různorodostí. Jídelní servisy skladem expedujeme do hodin.

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Akční ceny, výhodné slevy. Stolní nádobí, sady nádobí a jídelní servisy jakou jsou mísy, hluboké, mělké a dezertní talíře z IKEA udělají ze stolování u vás v jídelně či kuchyni dojem.


Prodej porcelánu obsahující jídelní soupravy, talíře, sady talířů , porcelánové šálky, hrnky, broušené sklo, sklenice, český křišťál a příbory. Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky