pondělí 3. února 2020

Vlhčený toaletní papír s dubovou kůrou

Veškeré informace o produktu. Zde se nacházíte: Heureka. Poskytne vám pocit čistoty a svěžesti jak doma, tak i na cestách. Je obohacen extraktem z dubové kůry - pečuje o pokožku se sklonem k zevnímu podráždění.


Je jemný a dermatologicky testovaný. Velmi jemný a zároveň pevný materiál je rozložitelný a splachovatelný. Rovněž má čistící i zjemňující funkci a napomáhá k udržení správného pH pokožky.


Pečuje o pokožku se sklonem k zevním hemoroidům. Díky své pevnosti a jemnosti je možné ho používat k denní hygieně vždy po použití nebo místo toaletního papíru. Obsahuje panthenol, má zklidňující a hydratační účinky. Je vhodný pouze pro vnější osobní hygienu. Pro jednorázové použití.


TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, jakou vůni mají v koupelně či na toaletě nejraději. Jemný a pevný vlhčený toaletní papír pro každodenní hygienu. S panthenolem, heřmánkem a dubovou kůrou. Biologicky rozložitelný a splachovatelný.


Díky své jemnosti a pevnosti je možné ho používat k denní hygieně, vždy po použití nebo místo toaletního papíru. Linteo Satin vlhčený s dubovou kůrou ks. Vlhčený toaletní papír s extraktem z dubové kůry se užívá po použití či místo toaletního papíru pro pocit čistoty a svěžesti a pro kvalitnější hygienu.


Je obohacen dubovou kůrou , která působí jako prevence proti hemoroidům, tak i na pocení nohou. Toaletní papír LINTEO Satin vlhč. Kč s rychlým doručením. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky obsahu kyseliny mléčné udržuje vyvářené pH v intimních oblastech. Chcete doručit zboží do Česka? Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LINTEO nedves toalettpapír tölgyfából (db).


Bohužel zde zatím není žádný komentář. Vlhčený TP s extraktem z dubové kůry se užívá po použití či místo toaletního papíru pro pocit čistoty a svěžesti a pro kvalitnější hygienu. Jediná internetová lékárna s více než 5výdejními místy po celé ČR. Je obohaceno dubovou kůrou , která působí jako prevence proti hemeroidům, tak i na pocení nohou, trhlinkách, při podrážděné kůži po slunění a drobných spáleninách.


Díky extraktu z heřmánku a panthenolu hydratuje a zklidňuje. Je rozložitelný a splachovatelný. Je obohacen o dubovou kůrou , která působí jako prevence proti hemeroidům, působí příznivě při podrážděné kůži po slunění a drobných spáleninách.


Vlhčená toaletní papír s extraktem z dubové kůry se užívá po použití či místo toaletního papíru pro pocit čistoty a svěžesti a pro kvalitnějš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky