čtvrtek 14. ledna 2016

Bandaska kapela

Make Sure You Leave a Safety Net for Your Loved Ones. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Kombinuje off beatový rytmus SKA muziky s prvky popu, jazzu a funky. Profil kapely Banda (ska-punk) z města Chrudim, obsahující písničky k poslechu, mp koncerty, alba, videoklipy, texty a fotky. Hrají v devíti, energicky, česky, po svém, s úsměvem.


Důkazem je i nový singl s videoklipem, tentokrát pro kapelu netradičně v anglickém jazyce. Band-a-SKA je kapela z Východních Čech. Profil kapely Kladenská Banda(ska) (hip hop-rap) z města Kladno, obsahující písničky k poslechu, mp koncerty, alba, videoklipy, texty a fotky.


Tipy týdne Tip tydne je ocenění, které uděluje Bandzone. Taková kapela je pak v rámci daného týdne prezentována na hlavní stránce Bandzone. Na GoOut zjistíš všechny novinky, koncert, nejnovější info, vstupenky a více. Tento web pouze informuje o konaných akcích, není pořadatelem ani jedné z nich! Vzhledem k tomu, jakou muziku mají rádi, rozhodli se hrát ve stylu SKA.


Pokud objevíš, že je zde něco špatně, tak napiš správci. Pokud chceš být také správcem, tak pošli žádost o správcovství. Kdo ještě neslyšel tuhle partu, tak vězte, že Fanka Gang je Hořovicko-Berounsko-Pražská kapelka hrající crossover s prvky funky, rocku a beatu.


Do tohoto času vydala kapela CD Zajíc v pytli a tři EP, z nichž nejnovější V našem lese děs a běs pokřtila letos v březnu. S tím šla ruku v ruce i možnost nahrání vlastního CD. Kapela nelení a vydává Zajíce v pytli. Na tyto počiny nyní navazuje nový člen rodiny v podobě třípísnového EP V našem lese děs běs, jehož marketing a produkci měl na starost Ecson Valdes. Již brzy vydají novou desku.


Pak jsme se sešli zase v hospodě a vzniklo to, jakože band – anglicky kapela , a ska. Je to trošku klišé, ale nám se to. Mladí Selčania, Selce, Banskobystrický, Slovakia. Online informácie o obci Selce, podujatia, akcie, možnosti využitia voľného času a tematické diskusie s občanmi na aktuálne otázky. Web pro zprávy a média.


Jsme liberecká pop-punková skupina. Proč hrajeme takovoudle hudbu? Zkrátka ji milujeme, punkrockový 90ky to je naše a vše co k tomu patří. Etno dechovka aneb alternative jam band Multikulturní sdružení umělců a hudebníků z Číny, Kurdistánu, Arménie, Slovenska, Švýcarska, Čech a USA.


Tak jsme začali mlátit do bubnů a za stálého škemrání nás strejda začal učit na bicí, když na nás chodil řvát do kotelny ať se na to vysereme. To jsem se snažil klepat do škopků já, Ježek trápil kytaru a bandaska a další nezmaři, kteří se k nám vetřeli, Truhlík, Průcha a Slepej se pokoušeli zpívat. Historie country kapely KoKoSy z Ostravy.


Třemošická ska-punkové partička Žádnej Stres vydala poměrně v tichosti nový singl. Singl se jmenuje Legalizuj, a tak je asi jané, o co jde. Ostatně kapela je tak vůbec laděna celkem dozelena :D. Poslechnout si jej můžete na Bandzone.


Muzikanti z českých kapel si jsou obvykle velmi dobře vědomi, že důležitou roli pro navázání vztahů s posluchači hraje vhodný výběr názvu jejich souboru. Skupiny tak dávají najevo, co od nich mohou lidé očekávat. Zajímavé názvy mají často i zahraniční kapely, třeba v Británii nebo Spojených státech, ale české skupiny často mají v názvu ukrytý nějaký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky