pátek 29. ledna 2016

Hyundai i30 kombi cena

Potěšil ho poměrně výkonný a úsporný motor, objemný zavazadlový prostor a komfortní podvozek. Hyundai ikombi disponuje objemem 5litrů, resp. Chválil také intuitivní ovládáni infotainmantu.


Co Expertovi Honzovi vadilo, jsou použité tvrdé plasty v interiéru, horší jízdní vlastnosti nebo nezajímavý vzhled. Inzerát HYUNDAI IKOMBI KOMFORT 1.

Popis: HYUNDAI IKOMBI KOMFORT 1. Vůz stojí přinejmenším 369. Kč, tedy stejně jako starší kombi v akční nabídce Czech Edition, přičemž se bavíme o atmosférickém motoru 1. W), který ani s vyšší než základní výbavou neseženete. Quickly Filter by Price, Mileage, Trim, Deal Rating and More.


Je to sympaticky normální auto bez parádiček, ale také bez výrazných chyb. Auto, které umí převézt lidi, zvířata a věci z bodu A do bodu B. A když ještě přihlédnete k ceně, vypadá ikombi jako rozumná volna.

Víte, jak operativní leasing funguje a jaké jsou jeho výhody? Zjistěte více o operativním leasingu. Někoho pak potěší, že je tento vůz produkován v Nošovicích na východě České republiky. Musím ocenit perfektní přístup servisu RELY HYUNDAI , v záruce vyměnili silentbloky zadní nápravy - prý všechny čtyři - prý klepaly za jízdy a Iprý tím trpí všechny - nicméně já jsem nic nepozoroval.


Vyberte si své vysněné auto. Vybíráme dieselového kombíka do 2tis. Oba by měly mít pod kapotou úsporné dieselové šestnáctistovky a jejich cena by neměla být vyšší, než 2tisíc korun. Bez příplatku jsou barevná provedení červená a bílá. Nejdražší barvou je např.


Comfort plus Comfort Pack kombi. Jde o variantu se čtyřválcovým motorem bez turba 1. Proti tak levné variantě nemá Škoda u Octavie Combi co nabídnout. Ideální do města, ale v pohodě zvládne i delší trasy, dálnice atd. Cena se může lišit na základě individuální akce dealera.


Nákup na operativní leasing. Ničím vlastně výrazněji nenadchne, ale vlastně ani nedělá nic špatně. Docela příjemně jezdí, nespotřebuje při tom zase až tolik paliva a docela dobře vypadá.

Navíc pohodlně odveze čtveřici pasažérů a dost zavazadel. Available From Only £152. Compare Prices - Get The Best Deal. Toggle navigation CenikyAut.


MAJITEL , 2X KLÍČ , SERVIS POUZE ZNAČKOVÝ SERVIS HYUNDAI. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři.


Forum pro fanoušky značky Hyundai.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky