pondělí 11. ledna 2016

Jaký multifunkční hrnec

Jaký multifunkční hrnec

Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce.


Recenze a test kvalitních multifunkčních hrnců dle naší redakce a jak ho vybrat. Srovnání, vítěz testu, zkušenosti. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec.


Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Některé modely jsou vybaveny i sadou na přípravu fondue, čímž se z něj.


Hrnec se rovněž vyznačuje velkou úrovní řemeslného provedení, díky čemuž není nutné se bát toho, že by po několika vařeních přestal fungovat. Pozitivem je i snadná údržba , kdy je možné model umýt v myčce – díky nepřilnavému povrchu je však i případné manuální mytí snadné a rychlé. Někdo preferuje římský hrnec , jiný klade důraz na zdraví a zdravý životní styl a nedá dopustit na parní a pomalý hrnec.


Na trhu najdeme i chytré multifunkční hrnce a chytré fritovací hrnce, z nichž jsou i hranolky relativně zdravé. My se dnes zaměříme na ty určené na sporák:-). Jedním z řešení je multifunkční hrnec , ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“. Na druhé straně, ten kdo si takového pomocníka koupí nemůže spoléhat na to, že bude všespasitelný.


Zastane hodně práce, ale tak jako většinou, je nutné ho. Takový hrnec tedy dokáže jen udržovat nastavenou teplotu a kromě toho, že je napájen elektřinou, se příliš neliší od obyčejného hrnce. Kvalitní pomalý hrnec by tedy měl být opatřen přinejmenším časovačem s automatickým vypnutím, který zajistí, že může hrnec vařit „autonomně“ bez vaší přítomnosti. Fritovací hrnec se skrytým topným tělesem.


Pravděpodobně jeden z nejběžnějších typů, na který můžete narazit. Jak již název tohoto produktu prozrazuje, jde o fritovací hrnec , v jehož vnitřních útrobách neuvidíte topnou spirálu ohřívající samotný olej. Představte si plastové tělo libovolného vzhledu, v němž je. Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec.


Jaký multifunkční hrnec

Jejich svět není ničím složitým. Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát. Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně. Chcete jedno zařízení se všemi funkcemi ( multifunkční hrnec )? Jaký typ hrnce budete potřebovat?


Testování tohoto krasavce bylo zprvu trochu rozpačité, protože ráda vařím klasickým „staromódním“ způsobem, tedy suroviny manuálně míchám, kontroluji, přidávám výkon sporáku nebo naopak ubírám podle intuice a podle vlastních preferencí tak, aby bylo jídlo připraveno přesně podle mého gusta. Multifunkční tlakový hrnec s indukčním ohřevem připraví každé vaše jídlo rychle a jednoduše. Vařte, pečte, smažte nebo duste, a to vždy s tím nejchutnějším výsledkem. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla!


Jaký multifunkční hrnec

Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky