středa 20. ledna 2016

Sklenice na latte tescoma

Požitek z dobrého vína, long drinku, ale i obyčejné minerálky se snítkou máty je tím větší, čím máte hezčí sklenici. Ta správná musí být naprosto čirá, dostatečně pevná a odolná proti poškrábání nebo uštípnutí. A přesně takové sklenice najdete v našem e-shopu. TESCOMA pro vás má skleněné i porcelánové hrnky na latté v různých provedeních!


Hrnek na latte ALL FIT ONE, Belly. Lis na zdravé tyčinky TESCOMA DELLA CASA.

Super sklenice , latte v něm vypadá velice dobře,dobře se drží,vypadá elegantně. Vysoké speciálně tvarované porcelánové hrnky v bílé nebo krémové barvě pro přípravu a podávání kávy latte s ohřátým mlékem a kávy latte macchiato podávané s mléčnou pěnou. Hrnky a skleničky na kávu latté TESCOMA lze mýt v myčce nádobí. Vyrobeno z odolného skla, vhodné do mikrovlnné trouby, ledničky a myčky.


Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky a myčky. Víčko pro kvašení je opatřeno speciálním ventilem , který uvolňuje tlak vznikající během kvašení a do sklenice nevpouští vzduch. Elegantní sklenice z prvotřídního čirého skla.


Víčka pro nápojové sklenice FAME, nápoje v uzavřené sklenici jsou dokonale chráněny před hmyzem a nečistotami.

Otvor ve víčku je vhodný pro slámky myDRINK i ostatní podobné. Tím, že na stránkách setrváte. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Káva zůstává déle teplá, zatímco vnější strana šálku je chladná. Dvoustěnná sklenice na latte machiato vyrobená z borosilikátového skla, která je velmi lehká a tenká. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Tescoma , Maxxo a dalších.


Neobyčejně obyčejná sklenice nejen pro milovníky kávy. Dvoustěnné provedení a klasický jednoduchý tvar dokonale oživí každý jídelní stůl. Termo sklenice jsou ručně. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Klasické sklenice na 4home. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní e-shop Alza Vám doručí Tescoma Sklen.

Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 4Kč s rychlým doručením. CREMA 3ml, 6ks dle Vašich požadavků. Sklenice mají jemně zaoblený líbivý tvar a jsou vyrobeny z kvalitního skla.


Kč Lavazza sklenice pro Caffé Latté Macchiato 3ml. Výška sklenice je cm. Sklenice na kávu jsou stejně jako u šálků vyráběny ze silnostěnného skla. Díky tomu si totiž výsledná káva udržuje výrazně déle svoji vůni a chuť. Některé specifické sklenice na kávu mají dvojité stěny pro zajištění komfortu.


Sklenice z borosilikátového skla jsou dvoustěnné a lze je využít na přípravu horké kávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky