středa 20. ledna 2016

Čím nahradit cukrářský sáček

Ahoj vespolek, obracím se na vás s prosbou. Jak nahrazujete cukrářský sáček na stříkané cukroví? Původně jsem chtěla využít právě pravý cukrářský sáček jako náhradu za strojek, ale zjistila jsem, že už nemám ani ten Napadl mě igelitový pytlík, ale nevím, jestli vydrží ten tlak.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Je vhodné na buchty, koláč či bublaninu. Dá se tím nahradit sníh z bílků.


Vyšlehejte agar (lžíce) se lžícemi vody, potom zchlaďte a opět vyšlehejte. Ukážeme si jak jednoduše vyrobit cukrářský kornoutek z pečícího papíru. Je to jednoduché a zdobení moučníků pro vás teď bude hračka. Zkuste půjčit kornoutek dětem, kreativitě.


Je jasným favoritem soutěže, co do tanečních dovedností se mu v letošním StarDance nikdo nevyrovná. Na Jiřího Dvořáka (51) teď ale padl stín podezření, že o krále parketu nehraje fér. Kdysi totiž ve společenském tanci už soutěžil!


Zdarec,začínám jet sach. Nahradit je můžeme buď zcela odlišnými materiály, nebo se zaměříme alespoň na kvalitní plastové produkty testované na škodliviny. Hlavní zásady bezpečného používání plastů Nevystavujte plasty teplu (nepoužívejte plastové nádobí v mikrovlnce, ani do něj nevkládejte horké pokrmy a nápoje). Alergie na vejce je druhá nejčastěji se vyskytující alergie u malých dětí - ihned po ABKM – alergii na kravskou bílkovinu. Kromě toho způsobují vajíčka trávící či kožní obtíže i řadě dospělých.


Jedinou úspěšnou „léčbou“ je jejich vyřazení ze stravy, což je možná náročnější, než se zdá, neboť jsou často přidávána i tam, kde bychom je. Cim krmit 8-mesicny miminko? Snažíte se snížit množství plastových obalů a přemýšlíte, čím je nahradit ? Jednoduchým a efektivním krokem je pořízení znovupoužitelných sáčků na ovoce a zeleninu. Jednorázové plasty ale dokážete ušetřit i jinak.


Bramborovým nebo jakýmkoliv jiným škrobem! I když mají různé druhy škrobů trochu různou konzistenci a funkci, při běžném pečení je možné je. Ono taky záleží na tom, k čemu ten sáček potřebuješ a ty špičky - pokud to chceš jen dovnitř dortu na krém, tak záleží na tom, jak dáváš silnou vrstvu krému, já třeba na to sáček používám minimálně a pokud chceš zdobit krémem, záleží na tom, co tím krémem chceš dělat. Rohlíčky podélně rozkrojíme a plníme krémem.


Aby šla práce lépe od ruky, můžeme použít pro zdobení cukrářský sáček , který naplníme krémem. Tak můžeme jednoduše naplnit rohlíčky ve stejné vrstvě, přiklopíme vrchní půlku a máme hotovo. Tyhle fígle vás možná překvapí! Máte-li tedy jakýkoli důvo proč vejce nepoužít, poradíme vám, čím je nahradit. Krémem naplňte cukrářský sáček a ozdobte jím oválky.


Nechte v lednici (nebo mrazáku) zatuhnout a na závěr smočte do čokoládové polevy a nechte opět zatuhnout. Dnes už nemusíte konzervu salka vařit, pokud nechcete. V běžné obchodní síti sežene i konzervu salko karamel, které vám značně usnadní práci. Také počítejte s tím, že takové množství prášku do pečiva zákonitě změní chuť výsledného produktu – bude hořčejší. Na korpus si vyšleháme celá vejce s cukrem, přidáme olej a mouku míchanou s kakaem - pokud nechceme kakaové těsto, ale jen bílé, můžeme těch g nahradit moukou.


Nahradíte tak dvě vejce. A až tři vajíčka nahradí sáček čiré želatiny. Pokud máte plech větší, budete mít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky