pondělí 18. ledna 2016

Botníky

Připravili jsme pro vás široký výběr stylů, dekorů i materiálů. Ocenitelné nejen do malého prostoru jsou výklopné botníky. Interesantním a velmi praktickým řešením jsou tzv. Najděte si v IKEA optimální úložné řešení pro boty.


Nabízíme botníky a lavice s botníkem v mnoha stylech, barvách a rozměrech pro jakýkoli prostor ve vašem bytě. Udělejte si doma místo, udržujte v chodbě pořádek a postarejte se, abyste své oblíbené boty našli vždycky, když je potřebujete.

Každá domácnost preferuje jiný styl, proto je součástí naší nabídky také možnost vybrat si z velkého množství. Pořídíte-li si do předsíně botník, botu tím rozhodně neuděláte. Botníky jsou věčné a vděčné. Vaše obuv si totiž dostatek místa zaslouží.


Do úzkých chodeb a bydlení s nedostatkem místa obecně je ideální botník výklopný, do velkých prostor jsou stejně vhodné otevřené policové systémy či. Máme botníky výklopné nebo regálové, nebo třeba lavice, na které se můžete posadit. S botníky ze SCONTA budete mít vždy dost místa pro všechny své boty. A je zcela jedno jestli potřebujete botníky do malé předsíně nebo naopak prostranné, protože vaše požadavky jsou předem uspokojené.


Velký botník se vám do předsíně nevejde?

Zde najdete široký výběr malých botníků, které jsou jako dělané do menších předsíní. Díky praktickému řešení a krásnému designu dodají vaší předsíni ten správný styl a nabídnou i dostatek prostoru pro uložení vašich bot. Vybírejte mezi botníky mnoha dekorů. Policové nebo výklopné.


Díky vzhledným botníkům z ASKO – NÁBYTEK ušetříte prostor ve Vaší domácnosti a navíc dokonale vyladíte design Vaší šatny, nebo předsíně. V naší nabídce najdete mnoho různých typů i stylů, můžete si vybrat klasické vyklápěcí botníky , ale také policové, botníkové skříně či botníky na sezení. Ať už hledáte předsíňové stěny, rohožky, botníky , nebo lavice do předsíně, u nás jste na správném místě. Zařiďte si svou chodbu tak, aby vás při každém příchodu domů přivítala příjemná atmosféra.


Vyberte si stylový botník z kvalitního materiálu za super cenu. Koupíte online v eshopu Mobelix. Kúpite online v eshope Mobelix.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Stav a cena zrušit filtr. Boty můžete umístit do klasického patrového botníku, či můžete s ohlede. Kovové botníky z hliníku nebo oceli jsou robustní a velmi snadné na údržbu. Dřevo také přitahuje méně prachu, protože na rozdíl od umělé hmoty chytá méně.


Nejefektivnější způsoby ukládání obuvi nabízí botníky. Výklopné botníky , jednoduché se spoustou úložného místa.

Každý asi zná ten pocit, kdy policové botníky nestačí a není kam dát zimní obuv, nevadí máme pro vás řešení a to výklopné botníky , které v sobě snoubí maximální využití prostoru s minimálními rozměry. Nenechávejte boty povalovat všude na zemi. Moderní botníky v barvách skandinávského stylu.


Prohlédněte si zajímavou nabídku a věříme, že vaše předsíň se stane zase o kus hezčí! Nemyslete si však - botníky z plastu mohou mít nosnost přesahující i kg, tak se nebojte uskladnit všechny boty ve vašem okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky