pátek 15. ledna 2016

Nože helle

Nože helle

Dnes sú nože Helle známe po celom svete svojou výnimočnou kvalitou a originálnym dizajnom. Všetky nože Helle sú vyrábané ručne v Nórsku, preto je každý kus originálny a jedinečný. Pri výrobe nožov Helle sú používané kvalitné lokálne suroviny a proces výroby sa spolieha na overené poctivé postupy ručnej výroby. Tohle video jsem natočil ve dvou dílech, protože po pár minutách natáčení střelba, vzápětí proběhlo cosi chroptícího za mými zády, na cestě krvavé stopy. Když začalo pršet zakladatelé Steinar a Sigmund museli pracovat rychle, a to až hodin v kuse.


Nože helle

Keď začalo pršať zakladatelia Steinar a Sigmund museli pracovať rýchlo, a to až hodín v kuse. Norské nože Helle Harmoni. Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího.


Hledáte nůž s pevnou čepelí? Od finský nožů Puukko po skotské nože , od EDC nožů po lovecké a taktické nože , jednoduše si vyberte kategorii a najdete, co potřebujete. Nože můžete také nakupovat podle svých oblíbených výrobců nožů, jako jsou Böker, Fox Cutlery, Cold Steel, Fällkniven a mnoho dalších. Nakupujte finské nože Puukko, EDC nože a lovecké nože u společnosti Lamnia.


V našej ponuke nájdete aj nože Helle. Zkušení odborníci jsou hrdí na systém výroby značky Helle. Jakmile každý kus opustí výrobu, kontroluje se až půl hodiny, z důvodu jistoty, že jsou splněny veškeré požadavky na kvalitu a provedení nože.


Helle nůž prochází až fázemi ručních operací před tím, než se konečně kontroluje a balí. Helle zachovává svoji tradici ruční řemeslné produkce, nepodléhá automatizované výrobě a zbytečně široké nabídce modelů. Věří, že ta nejvyšší kvalita je dosažena právě pomocí poctivého ručního zpracování. Sáhněte po čepelích Helle z laminované oceli. Neuvěřitelně snadno se brousí!


Vyhledávání: rozšířené vyhledávání. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Nože svetoznámej značky Helle sú stále ručne vyrábané v Nórskej oblasti Sognefjorden (Holmedal). Pri ich výrobe sú používané staré tradičné postupy a len tie najkvalitnejšie materiály ako sú drevo, kosť, koža. Nože Helle sú navrhnuté a inšpirované prírodou Nórska.


Ušľachtilé nerezové ocele sú precízne kalené na tvrdosť HRC. Nůž fulltangové konstrukce vyrobený z nerezové oceli Sandvik 12C27. Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály - dřevo, kost, kůže. Zmiňme aspoň tři srdcovky: Walther, který dělá pořádné chlapské kudly, kapesní nůž rybička a skandinávské nože Helle a Mora. Všechny nám prošly rukama a musíme říct, že jsou skvělé.


Nože helle

Těch si ceníme za přírodní materiály a neuvěřitelnou ostrost. Nože s pevnou čepeľou, zatváracie nože , svajčiarske nožíky, lovecké nože , nože do prírody, do lesa, survival nože , bushcraft nože. Nájdete u nás aj rezbárske nože alebo lyžičkár.


Nôž pre poľovníka, rybára alebo hubára si u nás ľahko vyberiete. Vážení zákazníci, chceme Vás ubezpečiť, že odosielanie Vašich objednávok prebieha v bežnom režime bez zdržania. Kompletné špecifikácie. Z dôvodu momentálnej situácie však odporúčame na doručenie Vašich objednávok využiť Kuriéra GLS, alebo Slovenskú poštu.


Nůž Helle Fiskekniv je lehký rybářský nůž v jednoduchém norském stylu. Helle Fiskekniv je z nerezové oceli (12C27), která je navržena tak, aby si zachovávala dokonalé ostří po celou dobu životnosti. Skládací nůž Helle Skala (Skåla) je všestranný nůž tohoto norského výrobce. Skala je z nerezové oceli (12C27), která je navržena tak, aby si zachovávala dokonalé ostří po celou dobu životnosti.


Objednať si môžete cez eshop alebo telefonicky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky