úterý 12. ledna 2016

Držák na časopisy wc

Prostě všude tam, kde potřebujete odložit časopisy , noviny, papíry. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír, štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny.


Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. Bílý kovový držák na časopisy a noviny. Bílý nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny.


Všude tam, kde je kladen důraz na design. Konec jen tak pohozeným novinám a časopisům v čekárně. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. A-Z Reklama CZ Nástěnný kovový držák na časopisy a noviny SCOOP Růžový. Purpurový nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny.


Vytvořte si účet a získejte slevu až 1Kč na první nákup. Hledáte pořadač či stojan na časopisy a noviny? Vybírejte tyto praktické držáky na FAVI. V nabídce najdete téměř 3stojánků na noviny nejrůznějších barev a stylů.


Můžete mít styl minimalistický i hravý. Třeba podle materiálu, barvy a ceny. Hnědý držák na toaletní papír s přihrádkou na časopisy InterDesign Twillo. WC štětka Timelife držák na papír nerez.


Je libo plastový či chromovaný? Držáky toaletního papíru a štětky na WC. Jak vidíte, je z čeho vybírat! Dřevěný či transparentní?


To samé platí pro držák toaletního papíru. Dejte si tedy tu práci a. Jak si vyrobit jednoduchý stylový držák na časopisy ? Poradíme vám, jak si jej jednoduše vyřezat z dřevěných desek podle nákresu. Plzeň-sever, cena 690Kč, od provans24.


Popis: Krásný stojánek styl Shabby chic. Růžový kovový držák na časopisy a noviny. Držák na toaletní papír, který není třeba vrtat ani šroubovat – přísavka dokonale přilne k jakémukoli hladkému povrchu a lze ji jednoduše sundat a připevnit jinam.


Držák od značky Compactor je vyroben z chromované oceli, která je voděodolná a nerezová. Design je natolik různorodý (tvarově, materiálově, uchycením nebo barvou), že uspokojí každého zákazníka. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky