pátek 15. ledna 2016

Vestavná trouba mora návod

Tato pečící trouba byla vyrobena pro pou˜ití v domácnosti. Pro balení výrobků pou˜íváme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí znovu předělat (recyklovat), deponovat nebo znehodnotit. Trouba Mora VT 4BW bílá: Vsaďte na klasiku se značkou MoraPokud vybíráte novou kuchyni, nebo vám dosloužil letitý spotřebič, je načase pořídit si novou troubu. A není nad klasiku s českou značkou Mora.


Tato vestavná elektrická trouba Mora VT 4BW je ideálním pomocníkem při vaření.

Svým elegantním vzhledem zapadne. Uživatelský návod Trouba MORA VT17. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyberte si svou ideální kombinaci akčních spotřebičů MORA a získejte myčku za polovinu. Myčka za polovinu k vybranému setu spotřebičů.


Touch Control VT 7BX Elektrická trouba samos.

Díky digitálnímu časovému spínači s hodinami se Vám již nikdy nespálí oběd. Výkonná trouba má celkem 9. ERNÉ SKLO - NEREZ energetická třída: A objem trouby l smalt „EASY TO CLEAN“ digitální programátor FULL TOUCH CONTROL automatické programy telesk. Nerezová vestavná multifunkční trouba VT 5BX s praktickými zamačkávacími knoflíky, kdy vysunutím knoflíků jednoduše nastavíte požadovaný program pečení a teplotu nebo je můžete plně zasunout pro dokonalé vyčištění předního panelu. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Vestavná pečicí trouba je zařazena do úsporné energetické třídy As příkonem kW. Návod je nedílnou součástí. Kvalitní trouba je základem dobré kuchyně.


Mora si toho je vědoma, a proto nabízí vyspělý model VT 5BX. MORA VT 5AB Vestavná multifunkční trouba Vestavná multifunkční trouba VT 5AB v černém provedení s praktickými zamačkávacími knoflíky, kdy vysunutím knoflíků. Katalog a ceník ke stažení. Doprava zdarma Hvězda EURONICS.


Multifunkční trouba s funkcemi, teleskopické výsuvy, trojité sklo dvířek CoolDoor, komfortní zavírání dvířek Celý popis a technické parametry. Navod mikrovlnna trouba mora.

Nalezeno: 1produkt ů. Vestavné trouby MORA nabízí dvě varianty ovládání. Příprava obědů i moučníků pro celou rodinu bude jednoduchou, rychlou a pohodlnou záležitostí. Dotykový displej nebo ovládácí panel s knoflíky. Trouba je během chodu nehlučná, na komfortu ještě přidá elektrický termostat. Testovaná mini pečící trouba je vyrobena z kvalitních materiálů a disponuje žáruvzdornými dvířky s kvalitním sklem.


K bezpečnému otevírání slouží madlo, spodní část spotřebiče. Trouba Mora VT 5MX nerez Český návod k obsluze Trouba Mora VT 5MX nerez je možné stáhnout ve formátu pdf v případě, že nebyl dodán společně s novým výrobkem trouby, ačkoliv je to povinnost prodejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky