středa 20. ledna 2016

Točité schodiště

Dostupné v několika průměrech (můžete použít filtr vlevo), většina modelů s možností nastavení výšky stupně pomocí vymezovacích kroužků při sestavování (čímž se přizpůsobí výška schodiště výšce podlaží). Uvedené schodiště patří mezi obloukové schodiště a podle půdorysného tvaru se jim všeobecně říká křivočará schodiště. Do této skupiny patří točité , kruhové, spirálové, nebo vřetenové schody.


Rozdíli mezi nimi nejsou příliš velké, někdy se jedná pouze o synonyma. Vše je o volbě rozměrů.

Pro točité schody je charakteristický středový sloup, který je dominantou celého schodiště. Základem vřetenového schodiště je centrální sloup nesoucí jednotlivé schodišťové stupně. Schody Plus CZ - segmentové vřetenové a modulové schodiště.


Vřetenové točité schody - STAVEBNICE. Mezery ve výplni nepřesahují 1mm. Levné schodiště pro snadnou montáž svépomocí.


V nabídce máme točité , přímé, lomené, mlynářské a také venkovní schodiště.

Schody s nadčasovým designem, které vynesou každý interiér o úroveň výš, ale i funkční řešení pro venkovní a namáhané prostory. Schody z masivu, skla, oceli i nerezu, kombinované či točité schodiště – vždy u nás vyberete kvalitní české schody, kterým můžete věřit. Unikátní designové schody a schodiště vyráběné na zakázku. Zábradlí, pochozí sklo, skleněné příčky a stěny, 3D modeling, vlastní architekt. Pohodlné schodiště by mělo mít sklon 25° - 35°.


Točité schodíště lze využít všude tam, kde je potřeba šetřit místem. Jak takového sklonu dosáhnout? Vejde se schodiště do prostoru, který mám k dispozici? Jak schodiště navrhnout a spočítat?


Projektanti a architekti mají s touto činností bohatou zkušenost, schodiště je jedna ze základních věcí v dispozici domu a musí se spočítat velmi. Požární, neboli únikové schody je možno vyrobit buď v klasickém přímočarém (lomené podestové schodiště ), nebo úsporném křivočarém provedení (vřetenové, spirálové, točité a obloukové schody), záleží na dispozicích prostoru a požadavcích klienta. Minka Holz- und Metallverarbeitungs- GmbH pro Českou a Slovenskou republiku. Točitá schodiště jsou vhodná všude tam, kde je potřeba šetřit místem. Tento typ schodiště může tvořit v interiéru zajímavý designový prvek.


Interiérová a exteriérová točitá schodiště v celodřevěném, celokovovém či kombinovaném provedení. Zábradlí podesty s drátěnou výplní a dřevěným madlem je již součástí dodávky, na přání vám můžeme dodat také zábradlí galerie stejného vzhledu i materiálů.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme atypické dřevěné, kovové nerezové, kombinované a točité schodiště a zábradlí ze dřeva, skla i kovu pro interiér i exteriér. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Schody Empate vděčí za svou výjimečnost nejen prvotřídnímu zpracování každého schodiště , ale také kvalitním materiálům používaným na schody. Schody a schodiště všech typů Proto, abychom uspokojili potřeby skutečně každého zákazníka, naše nabídka obsahuje schody a schodiště všech typů a tvarů. Schodiště : fotogalerie plná inspirace pro vaše bydlení. Vejdou se schody do prostoru, který mám k dispozici?


Tímto výpočtem snadno stanovíte ideální rozměry schodiště v prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky