čtvrtek 21. ledna 2016

Jak vyčistit sedačku v autě

Jak vyčistit špinavá sedadla? Jde to jednoduše a levně. Látková sedadla patří v automobilech k těm nejrozšířenějším. Na rozdíl od těch kožených jsou levnější, v létě se zbytečně nerozpalují a pes vám je nepoškrábe. Tak tenhle dotaz dostávám od spousty čtenářů tohoto magazínu.


Jakým způsobem sedačku vyčistit ručně a jaké pomůcky a čistící prostředky k tomu použít?

Jaké hrozí riziko při ručním čištění čalounění a kdy je lepší použít strojní čištění? To vše se dozvíte v článku. Udržovat interiér svého auta v čistotě je stejně důležité, jako se příkladně starat o jeho exteriér. Během jakékoli cesty své auto obýváte a je proto z hlediska vašeho zdraví i dobrého naladění mysli velmi důl. Přečtěte si návo jak vyčistit interiér auta.


Protože se čištěním interiérů aut zabývám profesionálně, popíšu vám konkrétní postup čištění interiéru auta, jaké čistící prostředky a pomůcky použít, jak vyčistit a vytepovat sedačky, koberečky a další čalounění, čím ošetřit plasty, jak pečovat o kožené sedačky. V létě dostává interiér auta zabrat, ať už děti vozíte, nebo ne. Proto jsme pro vás dali dohromady pár tipů na to, jak vyčistit interiér auta, díky kterým mu vrátíte předprázdninovou slávu, a to za použití věcí, které najdete doma.


Dobře, teď už můžeme přejít k tomu nejdůležitějšímu.

Fáze 1: čištění kůže, od lesku k matu. Jak sakra vyčistit tu koženou sedačku. Na videu môžete vidieť názornú ukážku z tepovanie sedadla v aute s použitím čistiacej techniky značky Kärcher. Tepujeme aj v chladnejšom počasí, avšak nesmie mrznúť.


Sice sedačku vyčistíte, ale bude schnout i dva dny. Doporučujeme: tipů, jak vyčistit skvrny nejen od vína. Další možností jsou pěnové čističe na čalouněný nábytek, které se prodávají v drogerii, mají nasazený malý kartáček. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Čím vyčistit sedačky v autě. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.


Které čistící přípravky použít na čištění, a které na impregnaci? Jak postupovat při čištění kožené sedačky, a které pomůcky si zakoupit? V tomto článku se dozvíte hlavní zásady při péči a údržbě o čalounění z kůže. Děti, domácí mazlíčci, ale i nevinné posezení u televize jsou mnohdy častým zdrojem skvrn.


A tak i navzdory naší ostražitosti, vzniknout na sedačce fleky. Nemusíte však panikařit, vsaďte raději na babské rady a recepty. Než se vrhnete na kompletní gruntování obývacího pokoje, zjistěte si, jakým typem kůže je vaše sedací souprava čalouněná.


Jiné čisticí prostředky se hodí na pigmentovanou kůži, jiné na broušenou kůži (nubuk a velur), jiné na anilinové nebo semi-anilinové kůže a zcela jiné na. Sedací soupravy by se měly odborně čistit jednou až dvakrát ročně.

V případě alergiků a astmatiků, jimž dělají problémy prach, plísně a roztoči, nebo v bytech, kde jsou malé děti či domácí mazlíčci, by měla být frekvence častější,“ doporučuje Radana Havlíčková z firmy Clean Service. V tomto krátkém videu si ukážeme, jak s obyčejnou vrtačkou a správným kartáčkem můžete čalounění a koberečky vyčistit během chvilky. Do čištění se však můžeme pustit i svépomocí a při dodržení základních pravidel a rad dosáhneme velmi dobrého výsledku.


Právě na to se zaměříme na následujících řádcích, které věnujeme čištění interiéru auta v domácím prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky