čtvrtek 14. ledna 2016

Deska pod umyvadlo siko

Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel. Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez předvrtaného otvoru. Deska pod umyvadlo z masivního dřeva - dub.


Otvory pro sifon a baterii nutno vyvrtat na místě dle skutečného umístění baterie a umyvadla. Bez otvorů můžete použít jako samostatnou desku - polici.

Deska z masivního dubu se instaluje na konzole. Doporučujeme použít dostatečně masivní konzole (např. KONZOLEH), deska je poměrně. Poličky pod umývadlo sú vhodné takmer ku všetkým umývadlám vďaka tomu, že otvory pre batériu a sifón si možno urobiť až doma podľa príslušného umývadla.


Možno využiť aj krycie poličky zo skla, ktoré výrazne zvýšia odolnosť a praktickosť poličky. Doska pod umývadlové misy. Otvor na odpad umývadla treba urobiť podľa zakúpenej misy.


Súčasťou dodávky nie sú konzoly na zavesenie dosky na stenu.

Závesná skrinka pod umývadlo zo série Modo od firmy KOLO, biela farba. Skrinka má lištu pod úchytom vo farbe chróm. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. SKA Konstrukce pod umyvadlo 6mm bílá mat, s bílou MDF policí-.


V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo. Umyvadlo umístěné na desce je dnes velkým trendem. Kromě zajímavého vzhledu získáte i odkládací prostor. V naší nabídce najdete velký výběr umyvadel na desku, a to jak z keramiky, litého mramoru a nebo velmi efektní skleněná umyvadla. Nabízíme právě i desky pod tato umyvadla.


Tloušťka mm působí dostatečně masivně, ale zároveň deska zůstává přijatelně lehká pro snadnou montáž na stěnu. Povrch je tvořen vysokotlakým laminátem, který je odolný vodě i poškrábání. Skříňky pod umyvadlo Koupelnová skříňka pod umyvadlo by měla být součástí každé koupelny. Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Jsou vhodné pro umyvadlové mísy, ale můžete je použít i jako samostatné police.


Prodam nové nepoužité desky pod umyvadlo , rozměry viz fota možno koupit umyvadlo , též v nabídce. Zde si můžete prohlédnout naši nabídku koupelnových skříněk pod umyvadlo , které se vyrábí v provedení závěsné nebo stojaté.

Skříňky jsou určeny pro zápustná nebo nástavná umyvadla, některé z nich jsou vybaveny také LED osvětlením. Prohlédněte si také naši nabídku kompletních sestav koupelen. Deska je určena pro kombinaci s podpěrami. AVICE deska 60x50cm, old wood.


Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla, sprchové vaničky na míru, mycí žlaby a obkladové desky. Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy. Pračka je pod pultem, jen ještě udělám kostru a pod umyvadlo umístím dvířka. Samotný keramický materiál zaručuje téměř nulovou nasákavost.


V této chvíli jsou černé desky pod umyvadlo vyprodané. JAKOB pod umyvadlo , materiál masivní dřevo z bambusu a MDF deska ,. Nemusí být materiál k výrobě koupelnového nábytku. Tvarově výjimečná deska určená především pod umyvadla Formy.


Je hloubkově impregnovaná proti vlhkosti, nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a pos. Desky pod umyvadlo , PerfektníDomov. DOPRAVA ZDARMA na všechny objednávky při platbě předem (kartou či převodem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky