úterý 19. ledna 2016

Mlýnek na chilli papričky

Jednoduchá obsluha mlýnku. Vrchní části se jednoduše odejme a naplní několika sušenými papričkami. K č (Euro) na objednání.


Pokud milujete čerstvě namleté chilli , Microplane mlýnek na sušené koření je pro vás ideálním společníkem. Design samotného mlýnku je navržen šéfkuchaři, ale při výrobě vzal Microplane v ohled i potřeby domácích kuchařů. Hrubost namletí si můžete nastavit dle vaší potřeby.

Skvělý pomocník do vaší kuchyně pro přípravu pokrmů. S kvalitním keramickým mlecím mechanismem, nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření. Francouzská značka PEUGEOT je zárukou špičkového mlecího mechanismu mlýnků, na ktery se poskytuje doživotní záruka.


Mlýnky na chilli papričky. Máte rádi, když si můžete připravit jídlo podle svých představ. Je důležité vybrat ty správné papričky a ten správný strojek, aby bylo vše stoprocentní. Né každý strojek dokáže rozemlet papričky správným způsobem.


Kč (Euro) na objednání. Opatřeno speciálním mlecím mechanismem a víčkem pro zachytávání zbytků koření.

Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli. Vynikající pro snadné dochucování pokrmů čerstvě mletými chilli papričkami. Kráječ na koření Gourmet je určený na sušené bylinky nebo koření jako je například fenykl, koriandr, hořčičné semínko, černý sezam, kardamon, chilli apod. Akrylový ruční mlýnek na chilli papričky Piccante značky Cilio potěší všechny milovníky ostřejšího jídla.


Speciální řezací mechanismus namele rovnoměrné jemné chilli vločky a skvěle tak dochutí připravované jídlo. A jestli chcete mít opravdu jemný prášek, poslouží k tomuto účelu ideálně mlýnek na kávu. Jen se připravte, že ho budete muset po použití řádně vyčistit.


Namleté koření pak slouží k dochucení mnohých jídel ale slouží i jako výchozí surovina například při výrobě omáček. S kvalitním mlecím mechanismem z nerezavějící oceli a víčkem pro zachytávání zbytků koření. Brutálně ostré struhadlo dle standartu Microplane dokonale nastrouhá vložené sušené papričky.


Tento mlýnek je koncipován speciálně na sušené chilli , speciální mlecí mechanismus totiž rozemele i olejnatá semínka. Praktické příslušenství K mlýnku na chilli patří víčko i praktický stojánek, takže se hodí i na uchovávání chilli. Zpracování chilli – sušené a drcené chilli papričky Foto: Thinkstock.


Pokud chceme mít v kořence něco menšího, než je celý lusk, stačí je vložit do hmoždíře a roztlouct na vločky. Je určen pro koření, které má vláknitou strukturu a rozdrtit nejde. Tento mlýnek má speciální mlecí mechanismus z nerezu, který je vhodný na chilli papričky.


Je malý, ideální na cesty a velmi snadno ovladatelný. Odnímatelné víko pro plnění.

Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl. Jaké má mlýnek GrandCHEF další výhody? Tento mlýnek má speciální mlecí mechanismus z nerezu, který je vhodný na chilli papričky , bylinky a další koření. Mlýnek na feferonky z nerezové oceli a akrylu. Velice jednoduše se čistí.


Uzávěr který chrání aroma přesně sedí na okraje a mlecí strojek je tak dobře chráněn. Když budete mlít se zavřenou. Díky tomuto strojku máte jistotu že koření je svěží a zachová si své aroma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky