úterý 5. ledna 2016

Eta gratussino

Eta gratussino

Popis: KUCHYŇSKÝ ROBOT GRATUSSINO. I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto. Navíc je možné dokoupit další příslušenství. Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov.


Zobrazit další produkty. Kvalita Vysokou technickou a užitnou hodn. Firma Eta nám k otestování a nafocení poskytla robot Gratussino v bílé barvě. Starší recenzi na tento robot na našem serveru najdete zde.


Možná se ptáte, proč dělat novou recenzi na stejný typ? Poradí si aj so strúhaním zeleniny a orechov, s mletím mäsa, plnením údenín a dokonca aj s tvorbu masových. ETA Gustus Metallic II. Stejně hravě mixuje smoothie, polévky i zmrzlinu. Tartozékok széles skálájával rendelkezik, amellyel lehet habot verni, keverni, vagy tésztát dagasztani.


Zöldség és diók aprítását, hús darálását, kolbáaszfélék. Bohaté príslušenstvo pre dokonale vymiešané cestá, zomletie mäsa či maku. Kebbe mu nie je cudzia. Utahovací matice mlýnku na maso je určeno pro masomlýnky ETA. Volbou multifunkčního kuchyňského robota od této značky proto můžete mít jistotu, že sázíte na osvědčenou klasiku, která vás nezklame.


Eta přichází na s trhu s kuchyňskými roboty s novinkou Eta Gratussino Bravo. Jedná se o antracitově šedý kuchyňský robot s 700W motorem vybavený mísou, hnětacím hákem, šlehací metlou, míchací metlou, mlýnkem na maso. Stačí si tedy vybrat jen barvu. Bílý výkonný robot Eta Gratussino – plastové tělo, kovové převody, 700W motor. Má planetární systém míchání, díky kterému vaše těsto bude dokonale uhnětené.


Eta gratussino

Gratussino Maxo vás osloví širokou výbavou, se kterou můžete uhníst a mísit těsto, šlehat, strouhat zeleninu i ořechy. Akcija - podaljšana garancija Podaljšana garancija: Motor. Staršie recenziu na tento robot na našom serveri nájdete tu. Mozna sebe pýtate, prečo robiť novú recenziu na rovnaký typ? Jelenléte a konyhában örömet okoz és megkönnyíti a mindennapokat.


Má bohatou výbavu, která umo. Nevím, zda použítáve Eta Gratussino , či nějakou čínskou napodobeninu, ale podle toho, co píšete to vypadá na to druhé. Robot má sice plastové tělo, ale kovové jsou převody a pochybuji, že by se rozsypal jen díky knedlíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky