středa 13. ledna 2016

Oreganový olej kapsle

Samozřejmostí je kvalitní “základ” – panenský olivový nebo slunečnicový olej. Ale ne vždy na něj natrefíte. V případě že je oreganový olej s nízkým karvakrolu, pak nebude tak účinné - bez ohledu na dávkovaní. Dnes sa pozrieme na to aké sú jeho ďalšie účinky, cena a to, kde ho môžete najvýhodnejšie zakúpiť. Dnes se podíváme na to jaké jsou jeho další účinky, cena a to, kde ho můžete nejvýhodneji zakoupit.


Oreganový olej obsahuje minimálně karvakrolu. Oregano Oil ( oreganový olej ), softgel kapslí Now Foods, 244. Ekomedica Olej z oregána ml Doplněk stravy NAVÍC Ekomedica Kolagen mořský 1kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 9Kč získáte NAVÍC Ekomedica Kolagen mořský 1kapslí za Kč. Chtěl bych zkusit CANDIMIS – KAPKY na můj už dlouhotrvající CHRONICKÝ ZÁNĚT PROSTATY A MOČ. CEST, všechna ostatní léčba mě na tuhle nemoc selhává i spoustu využívaných ATB bez efektu.


Podávat nalačno, minimálně půl hodiny před jídlem nebo hodiny po jídle. Ideální by bylo přidat, alespoň přes zimu, ještě produkt MULTI STAR, možno dát vody a popíjet. Denní dávka obsahuje: hmot. Pamajorán obyčajný, má vplyv na duševný výkon a užíva sa k podpore spánku.


Solgar oreganový olej kapslí Standardisovaný oregánový olej (z natě) 17. Bez: cukru, škrobu, soli, sóji, kukuřice, pšenice, lepku, kvasnic. Balení vystačí na dní užívání. Oregano , jinak také dobromysl, je léčivé koření, které pochází ze Středozemí.


Kapsle jsou určené k vnitřnímu užití. Dnes ho již běžně objevíme na našich loukách a zahradách našich babiček. Věděli jste však, že existuje oreganový olej , který má nesmírně silné antibiotické vlastnosti? Dobromysl Oregano má velké množství prospěšných vlastností pro naše tělo.


Má dokonce osm krát více. Bylo zjištěno, že oregano olej jeúčinný při zabíjení bakterií Staphylococcus a dalších různých bakterií. Vysoko percentný () oreganový olej sa v prírodnej medicíne používa hlavne v boji s baktériami, plesňami, Candidou, vírusmi a parazitmi. Bojuje proti plesniam nie len na povrchu tela, ale aj tým, ktoré napádajú vnútorné prostredie. Nejdůležitější složkou oreganového oleje je karvakrol.


Spasmolytický účinek Uvolňuje křečovité stahy v trávicím traktu, zmírňuje nadýmání a stimuluje tok žluči. Tlumí kašel Kombinace anikatarálního a spasmolytického účinku může vysvětlit. V případě, že oreganový olej obsahuje nízké procento karvakrolu, pak nebude tak účinný – bez ohledu na dávkování.


Thymol se nachází v oreganovém oleji ve velmi malých množstvích, protože thymol je ve vysokých koncentracích jedovatý. Složení: 1 esencialní olej z oregana, karvakrol, méně než tymol. Extrahován šetrnou parní destilací. Obsahuje vysoké množství účinné látky karvakrol (min. ). Fenoly Natural carvacrol fenol - Pmá více než carvacrolu - vysoký obsah tohoto fenolu.


Oregánový olej Olej je vhodný pre - BIO rastlinné OLEJE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky