pondělí 25. ledna 2016

Gumová podložka pod činky

Kvalitní a odolná gumová podložka pod činky využívaná v komerčních i domácích posilovnách, činkových zónách a podobně. Už žádné poničené podlahy, tato podložka ochrání váš interiér i vybavení. Gumová podlaha Outdoor je gumový podlahový systém, který tvoří gumové dlaždice a který se používá jako gumová podlaha na terasu, podlaha z gumy do pergoly, gumová podlaha na parkoviště, gumová podlaha do depa, gumová podlaha kolem bazénu a gumová podlaha pod bazén, podlaha do stanu a podlaha pod stan, gumová podlaha na dětské hřiště a podlaha z gumy na sportoviště. Nakupujte gumové podložky na internetu a ušetřete.


Výhodné ceny podložek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu.

Ideální ochrana pro Vaši plovoucí podlahu, vinyl, lino i další povrchy. Chrání před poškrábáním i agresivním potem. Tlumí nárazy činek o podlahu.


Halmar Ochranná podložka pod křesla a židle. Určená jako podklad pro těžké stroje, masivní výrobky či jako podložka pod hydraulické zvedáky a stolice. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Weightroom mat – silná gumová podložka pod činky , ktorá slúži ako dopadová rohož pre činky a závažia. Rozmer podložky je x 8m, hrúbka 12mm a 17mm. Tlmí hluk a vibrácie strojov, steperov a bežeckých.


Do činkových zón alebo pod stojany s činkami odporúčame použiť gumové podlahy s hrúbkou aspoň mm. Zabráni tak deformácii pôvodnej podlahy, tlmí nárazy a pohlcuje hluk prípadného pádu činky zem. Tato speciální gumová dopadová podložka slouží ke zmírnění pádu dítěte a je tak velice vhodným bezpečnostním doplňkem houpaček, skluzavek, dětských hřišť a dalších zábavních prvků pro děti. Gumová dlaždice vyrobena z černého reciklovaného pryžového granulátu, horní vrstva pojena barevným polyuretanovým lepidlem. Příjemná povrchová úprava, gumová dlaždice je maximálně stabilní a pevná i při velkém a nerovnoměrném zatížení (např. židle, stoly neboří se do gumové dlažby).


Vybírejte si Bazénové podložky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na výběr máte z několika druhů různých barev a provedení. Hrazdy Kettlebells Lavice. Gumová izolačná podložka hrúbky mm tlmiaca vibrácie a hluk.


Vhodná pod práčku, sušičku, chladničku alebo mrazničku, napr. Aby bylo dětské řádění na dětském hřišti co možná nejbezpečnější, je třeba dětem připravit dopadové plochy, které utlumí nárazy a šetří jejich klouby.

Takže i při té nejrychlejší jízdě ze skluzavky děti vždy dopadnou do měkkého. Vyberte si znbsp;mnoha variant! Gumová podložka na ochranu podlahy a tlumení hluku při provozu tréninkových strojů. Vše pro fitness, kulturistiku a aerobik.


Posilovací stroje a sportovní výživa pro domácí a komerční posilovny. Herní podložka pod myš a klávesnici od značky Connect IT. Slim design, obšité okraje, kvalitní provedení – perfektní přesnost snímání myší. Antistatický povrch, který navíc odpuzuje vodu.


Svrchní část vyrobena z textilu, spodní část gumová – maximální stabilita. Rozměry podložky: 8× 2× mm. Podložka pod práčku TFY No.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky