úterý 26. ledna 2016

Obranné prostředky praha

Dnešní doba není jednoduchá a nahrává různým lumpům. Naštěstí ještě existují různé sebeobranné prostředky , které lze legálně opatřit od let. Pokud si nejste jisti s výběrem vhodného prostředku na obranu,. Na této stránce naleznete různé nástroje a zbraně, které pomáhají při sebeobraně.


Mezi širokou veřejností jsou nejpopulárnější obranné pepřové spreje, avšak v naší nabídce naleznete například i taktická pera. Prodej jen osobám starším 18-ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Osobní obranné prostředky. Mezi obranné prostředky , které u nás najdete, patří elektrické paralyzéry, často používané obranné pepřové spreje, nejrůznější obušky a další. Okamžik překvapení a výhoda, kterou poskytnou.


Obranné pepřové spreje. Podívejte se na obranné prostředky a zvolte, co vám nejvíce vyhovuje. Od praktických taktických per do kapsy, vysoce účinných pepřových sprejů, až po těžší kalibry, jako jsou elektrické paralyzéry, teleskopické obušky a tonfy.


Pepřový sprej klíčenka SABRE RED KUROS.

Praha - Nusle S vystavením KMG pasu je spojen jednorázový poplatek ve výši 5CZK. Rovněž prosíme, abyste si připravili fotografii průkazové velikosti, případně i seznam akcí a testování, kterých jste se do té doby zúčastnili. Seznamte se s benefity těchto systémů a důležitou legislativou, která se váže k jejich užívání.


Aktuální katalog firem v kategorii obranné prostředky. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Mezi oblíbené prostředky patří i taktická pera, která lze použít podobně jako kubotan.


Taktická pera jsou navíc vybavena speciálním hrotem, kterým je možné rozbít okénko u auta. V Armedu naleznete i výběr teleskopických obušků a příslušenství, obranné baseballové pálky a další sebeobranné prostředky. Dále nabízíme obranné prostředky jako teleskopické obušky, pepřové spreje a gely, elektrické paralyzéry a další. Veškeré nabízené zboží skladem si můžete prohlédnout osobně na jedné z našich poboček na Praze v Brně, v Táboře nebo ve Vyškově.


Pro kontrolu dostupnosti na konkrétní pobočce využijte filtraci na. Obojí slouží ke zpevnění pěsti a úderům příslušnými konci. Jedná se o velmi nenápadné, ale účinné obranné prostředky.


Zbraně by se neměly nosit po kapsách. Přečtěte si Zásady souborů cookies. Provozovatel webu, XMA s. Kurz je akreditován podle zákona č.

EURO SECURITY PRODUCTS s. Hlavní město Praha - Záběhlice) Výrobce prostředků pro běžnou osobní obranu i pro profesionály. Teleskopické obušky s celou řadou příslušenství, pepřové spreje, spreje se světlem, elektrické paralyzéry, taktické svítilny a pouzdra, tonfy, pouta, příslušenství pro zbraně, štíty, detekční zrcadla či vybavení pro výcvik. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nabízíme i svítilny,nože,optiky a obranné prostředky ,paralizéry,pepřové spreje,apod. Naše prodejna zbraní je připravena Vám nabídnout ty nejprofesionálnější služby spojené se správným výběrem a nákupem zbraně.


Máme dlouholeté zkušenosti s výcvikem a výukou ve střelbě. Celoročně nabízíme klientům možnost vyzkoušení zbraní před nákupem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky