čtvrtek 21. ledna 2016

Pračka na sušičce

A pračka , když se naplní vodou, bude ještě o dost těžší, takže bych to určitě neriskovala. I když teda ta užší pračka bude o něco lehčí, ale stejně. Já mám zase v koupelně krásnej výklenek na pračku, klidně bych na něj mohla postavit i sušičku, ale zásuvka i vývod vody je za pračkou, takže smůla.


Mám dvě otázky týkající se pračky. Mám v bytě malý prostor a trochu se kombinuji, možná mi někdo něco poradí.

Především, může pračka stát na sušičce ? A pokud to nemůže, může to stát na myčce? Nebo naopak může na pračce stát sušička? Raději bych neumisťovala myčku na pračku.


Obecně ale vyhrává varianta set pračka a sušička nad sebou ( pračka a sušička na sobě). Cena setu pračky a sušičky. AquaFusion je inovativní technologie na úsporu energie i vody, včetně pracího prostředku, automaticky totiž uzavře odvod vody, takže neodteče dříve, než se prací prášek i aviváž vstřebá.

Rona Samozřejmě, takto jsem to myslela, pračku kousek předsunout (bude za ní těch chybějících 15cm díra), na ni dát nějaký ten mezikus-poličku, popř. Dnes odpoledne jsem strávila hledáním na internetu a zdá se, že je to reálné. Obecně by se to dalo shrnout tak, že jak perete prádlo v pračce, tak ho můžete sušit v sušičce. Tedy to, co běžně perete na stupňů můžete dát do sušičky bez obav, pro prádlo prané na stupňů je vhodnější jemnější program a to, co obvykle perete pouze na stupňů do pračky raději nedávejte. Mezikus SKS 2určený pro pračky a sušičky z řady Supreme Care (modely FSCR a HSCX) designově perfektně ladí se spotřebiči a nabízí snadnou instalaci bez nutného použití popruhu.


Sušičky a pračka fungují bez nějakého problému. Manželka si to nemůže vynachválit a jedině čeho litovala že si sušičku nepořídila dříve. Pokud budete dodržovat návod a pokyny nehrozí žádný pád sušičky a na záruku to nemá taky vliv. Nějak si to neumím moc představit- všechny pračky jsou takové krávy těžké, myslím, že by to té sušičce asi nedělalo úplně dobře, kdyby na ní ta tunová pračka stála.


Pokud to nepřesahuje o moc, dala bych sušičku nahoru. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce , větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci těchto spotřebičů.


Velmi důležitým parametrem je potom účinnost odstřeďování a počet otáček. Na vině může být i příliš velké množství prádla nebo špatně navolený program sušení. Také málo odstředěné prádlo není vhodné pro sušení v sušičce.

Proto na pračce nastavte hodnotu alespoň 8otáček. Automatická pračka prádla je v dnešní době neodmyslitelnou součástí naprosto všech domácností. Pokud máte spotřebič umístěný v menší místnosti.


Chcete mít pračku zastavěnou v kuchyňské lince, usazenou na sušičce , má zabírat minimum místa, nebo se nechcete při plnění a vyndávání prádla ohýbat? Všechny tyto otázky rozhodují o tom, jaký typ pračky je pro vaši. Ahoj, jmenuji se Vlasta Puklová a ráda se s vámi podělím o své zkušenosti se sušením prádla v sušičce. Zaprvé to byl objev, že v susičce je prádlo mněkčí než.


Na jednu náplň dokáže poňať až kg bielizne. Pre ľudí s citlivou pokožkou alebo alergikov je tu funkcia BabyProtect, ktorá bielizeň sterilizuje. Výhodou je aj rýchly program na sušenie oblečenia s objemom kg.


Ideálně na nejvyšší otáčky, které pračka a štítky na prádle dovolí. Po vypraní prádlo trochu protřepejte, aby nebylo tolik zmačkané. Bude se sušit rovnoměrně a za kratší dobu.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky