pátek 15. ledna 2016

Kenwood cooking chef příslušenství

Kuchyňské roboty Chef a Major představují tu nejvyšší úroveň designu a technologického know-how. Tyto roboty ocení i zkušení odborníci. Pokud je vaření také Vaší vášní, roboty Chef a Major jsou ty pravé přístroje, které Vám umožní realizovat všechny Vaše nápady. Zobrazit všechy produkty. Více informací o příslušenství AT9A, AT957A zmrzlinovač naleznete zde:.


Kenwood Global 60views.

Cooking Chef je prvním přístrojem,. Díky zabudované indukční plotýnce přímo pod pracovní mísou dokáže vařit a míchat zároveň. Pokud tedy hledáte mocný nástroj do vaší kuchyně pro přípravu perfektních domácích pokrmů, již nemusíte hledat dále.


Kuchyňský robot s funkcí vaření, nastavení teploty od 20°C do 180°C, l pracovní mísa, přednastavených programů, příslušenství : napařovací košík. Pro připomenutí je níže obrázek s přípojnými místy robota. Připomínám, že přípojný bod číslo obsahují pouze modely všech tří řad bez rozdílu, které jsou ještě označeny Titanium.


Konstrukčně se jedná o stejné stroje, jen je potřeba dát pozor na místo připojení. Zároveň v současné době nabízíme k robotu zdarma knihu receptů a kurz vaření, kde vás s robotem naučíme pracovat krok za krokem. Jestliže patříte mezi nadšené kuchaře, kteří s radostí tráví v kuchyni hodiny přípravou dokonalých pokrmů, pak by vám jistě přišel vhod další pomocník, který může některé činnosti urychlit a jiné zcela zastane sám.

Prodám doplňky a příslušenství k největšímu kuchyňskýmu robotu od kenwood - cooking chef major. Upřesnění telefonicky či mailem. Ukažte svou vášeň pro dobré jídlo.


Vaření ještě nikdy nebylo tak zábavné. Testoval jsem ho průběžně asi měsíc a postupně jsem pro vás připravil i čtyři ukázkové recepty, které průběžně zveřejním. Jako první se můžete mrknout na letní nakouřené gazpacho). Pracovní mísa má pohodlná držadla po obou stranách, která zůstávají i při vaření chladná na dotek.


Robot zaujme extra velkou 7l nerezovou pracovní mísou , elektronickou kontrolou rychlosti s ovětleným tlačítkem a přednastavenými programy. Disponuje přednastavenými programy, u nichž jsou automaticky nastaveny teploty a intervaly míchání pro. They both live in the dark cupboard of doom that is next to the sink and a little bit damp but they are surviving. Nástavec je vhodný na zeleninu, ovoce, maso nebo sýr.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. In his series Private Chef , he is invited to cook in the homes of his prestigious frie. Danny Boome, the Rescue Chef is here to solve all your food dilemmas with fool-proof dishes and helpful tips.


Vychutnávejte si svou vášeň pro dobré jídlo. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Přináší nový revoluční rozměr do kuchařského umění díky zabudované funkci indukčního vaření spolu s ostatními standardními funkcemi našich kuchyňských robotů, což z něj z něj činí první kuchyňský robot se systémem totálního mixování, který Vám dokonce i uvaří.

Disponuje více než přednastavenými programy, přináší nové funkce a také nástavce. Looking for a slice of inspiration? for our newsletter and receive off your first order! Plus be the first to know about our offers, competitions and news. Jak bylo řečeno pro plné využití robota je nutné dokoupit ne úplně levné příslušenství.


U nás první volba padla na mlýnek na maso alias AT9a na malý mlýnek na bylinky, zvaný též mini-chopper – AT320B. Bohužel ceny v ČR jsou trochu mimo a tak se vyplatí nakupovat v zahraničí. Podobné fráze: prislusenstvi kenwood chef metla, prislusenstvi robot kenwood chefbkm26 prislusenstvi kenwood cooking chef , chef titanium kenwood prislusenstvi, prislusenstvi kenwood chef premier, kenwood chef premier prislusenstvi, prislusenstvi pro kenwood chef , kenwood chef prislusenstvi mixer, prislusenstvi kenwood chef nahradni dily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky