úterý 26. ledna 2016

Papírový ubrus svatba

Nedoporučuje se však laciný papírový ubrus , který patří spíš na Vaši zahradu než na svatební hostinu. Kvalitnější alternací papírových ubrusů, mohou být ubrusy z Dunicelu. Jejich výhodou je, že vzhledově a naomak působí jako ubrus plátěný. Dunicel je těžký a pevný materiál, který nabízíme v několika. Svatební ubrousky jsou součástí každé svatební tabule.


Papírový ubrus svatba

V této kategorii nabízíme nejen ubrousky na svatbu, ale také kroužky na ubrousky, papírové ubrusy na svatbu nebo jakoukoliv jinou oslavu a další doplňky k výzdobě slavnostního stolu. Ale opravdu záleží kde ho chcete použít. Pokud budete mít svatbu v duchu garden party, tak bych klidně volila papírové ubrusy a třeba i plastové nádobí. Slavnostní a party stolování doplňují organzy, tyly, satén, jednorázové ubrusy, stolové šerpy, rautové sukně, luxusní ubrousky, svíčky, dekorace.


Nabídka ubrusů z materiálu Dunilin, Airlaid. Papírové ubrusy na svatbě - zkušenosti -. Jedná se o napron, případně ubrusová role šerpa či ubrus velký v roli. Některé naprony jsou omyvatelné, tj. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Papírový ubrus svatba

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Krásný papírový ubrus potažený plastovou vrstvou bránící prosáknutí bude ozdobou každé Vaší party.


Tento jednorázový papírový ubrus je vyroben z materiálu Dunisilk. Svatba v barvách Bílá Šedá-Stříbrná Lila Fialová Švestková Fialovorůžová Lososová Sv. Růžová Fuchsiová Magenta Baklažánová Broskvová Meruňková Oranžová Červená Vínová Černá Smetanová Taupe Žlutá Zlatá Kávová Čokoládová Nefritová Zelenožlutá Olivová Avokádová Sv.


Barva je lehce žlutá, krémová. Bílo-žluté talířky skvěle doladí svatební stůl nebo candy bar. Skvělé jsou také na svatební after party.


Jsou ideální na svatby laděné do žluté, zlaté nebo krémové barvy. Oslavy, zábavy, párty, letní grilování ap. Stahovací mašle v hnědé barvě je skvělým prvkem na svatební výzdobu. V našem e-shopu je najdete pod kódem 7. Ubrus papírový damaškový - bílý Ubrus papírový damaškový - krémový Ubrus papírový damaškový - žlutý Ubrus papírový damaškový - pomerančový Ubrus pa.


Papírový ubrus svatba

ZERO - Velkoobchod s obaly, spotřebním zbožím a vlastní výroba. Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies pro zobrazení cíleného obsahu, reklamy a pro účely sledování návštěvnosti. Girlanda ze žlutých lampiónů se skvěle hodí na různé večírky nebo oslavy. Tato dekorace doladí Vaší slavnostní výzdobu k dokonalosti.


Kvalitní Duni papírový ubrus bílé barvy z materiálu Dunicel. Ubrousy se dokonale hodí k použití na slavnostní hostině, rautech, zahradní oslavě, k dekoraci svatební tabule, při romantické večeři a. Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky