pátek 29. ledna 2016

Mlýnek na mák orion

Těleso a drtič jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, ostatní díly z ocel. Mlýnek na mák potřebuje každá hospodyňka na přípravu buchet, koláčů, závinů. Materiál: nerez, dřevo.


Ke stolu připevníte pomocí šroubu. Orion Mlýnek na cereálie a semínka. Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku. Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře.


Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky. Mlýnek na strouhanku Jihokov zvládne umlít také ořechy nebo tvrdý sýr. Mlýnek je vhodný na maximální šířku desky cm. Vyvinuto a patentováno v. Mlynček na mak je nenahraditeľný pri pečení buchiet, makových závinov, koláčikov. Teleso a drvič sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ostatné diely z oceľového materiálu, plastu a gumy.


Proto by neměl v kuchyni chybět pořádný mlýnek na mák. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. K stolu pripevníte pomocou skrutky. Mlýnky na ořechy a strouhanku, které strouhají a melou skoro sami. Mýnky mají propracované provedení, které umožňuje snadnou údržbu a zaručuje dlouhou životnost.


Je na čase vyhodit mlýnek po babičce a koupit si nový! Info o zpracování osobních údajů Správce os. Elektro, u kterého si můžete tento výrobek rovnou zakoupit za skvělou cenu 6Kč. Tradičně vyřešený kvalitní třecí mechanizmus mlýnku dává záruku, jemně namletého máku. Dál už hledat nemusíte!


Lze jej přidávat do kaší, buchet a moučníků, do celozrnných housek, na celozrnné nudle, do sladkých pomazánek. Mlýnek nerez na mák Mák je neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za škody vzniklé s využitím neověřených dat.


Akce na téma mlýnek na mák najdete na Skrz. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Využijete jen při přípravě makových buchet, koláčů či závinů.


Kč Mlýnek ORION na mák. Nerezové části jsou leštěny a stojánek je lakovaný práškovou barvou. Tento mlýnek je tradiční český výrobek. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Před mletím je nutné uvolnit.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky