středa 13. ledna 2016

Nádoba na vodu 1000l

Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg.


Nádoba na vodu 1000l

Místo odběru Komorní Lhotka, po do. Nádoba je vypláchnutá na specializované mycí lince, vhodná na užitkovou vodu. Původním obsahem byli hnojiva, přísady do krmiv, kyseliny (citronová, octová), lepidla a jiné látky. Lze kompletovat s klecí v naší nabídce a nechat umístit dovnitř.


Vypláchutá nádoba je vhodná pro vodu k zalevání zahrady. UN certifikátu – vhodná najmä na dažďovú vodu , zavlažovanie, tekutý odpadn, na stavby a pod. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberajte z 1inzerátov.


Nádoba na vodu 1000l

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete!


IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Plastová bezodtoková jímka určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody.


Nádoba na vodu 1000l

IVAR Plastová nádoba na vodu IVAR. ELPA Plastové nádoby vhodné k předzásobení objektu pitnou nebo dešťovou vodou pro její další využití. Sud na dešťovou vodu 5l Sud s víkem a kohoutkem.


Tato plastová nádoba na vodu je určena k umístění k okapovým rýnám, kde zachytí dešťovou vo. Výhodný set pro retenci a využití dešťové vody pro zavlažování v zahradě, případně pro užitkový rozvod vody v domácnosti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nádoba má dva otvory pro výpust vody (kohoutek, hadice). Součástí výrobku je praktický poklop - víko, na které je možné umístit okrasné květiny. IVAR plastová nádoba na vodu IVAR.


ELCV Plastové nádoby vhodné k předzásobení objektu pitnou nebo dešťovou vodou pro její další využití. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Předností je kromě objemu také široké využití a prvotřídní kvalita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky