čtvrtek 28. ledna 2016

Indukční vařič dvouplotýnkový

Indukční vařič dvouplotýnkový

Vysoce efektivní dvouplotýnkový indukční vařič se sklokeramickou deskou. Přehledný displej a dotykové ovládání kryté sklokeramickou vrstvou proti poškození. Díky svým schopnostem a výbornému poměru cena, kvalita, výkon, se stal produktem roku spotřebitelského hodnocení. Deska je vyrobena z bezpečnostního skla a snadno se čistí. Až účinnost, časovač do 1minut, nastavitelná teplota vaření 60°C-240°C, nedělená varná deska, dotykové ovládání, zvuková signalizace, citlivá regulace s okamžitou.


Atraktivní výrobky dostupné pro každého. Elektroniku a domácí spotřebiče vyvíjíme s ohledem na nároky současného zákazníka. Nasloucháme spotřebitelům a produkty neustále zlepšujeme, aby plnily, co se od nich očekává, některé roli domácího pomocníka, jiné multimediálního společníka.


INDUKČNÍ DVOUPLOTÝNKOVÝ VAŘIČ : - sklokeramický povrch - snadná a plynulá regulace teploty - LED světelná signalizace chodu vařiče - úrovní nastavení teploty od 60°C- do 240°C. Dvouplotýnkový indukční vařič Nedis KAIP122CWT2. Obsahuje funkci ochrany proti přehřátí a tím zaručuje uživately bezpečnost. Vařič sám rozpozná dno nádoby.


Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Jednoduchá obsluha i údržba. Orava dvouplotýnkový Elektrický indukční vařič VP-40i. Indukční vařič Elegant - dvouplotnový. Tento indukční vařič má kompaktní rozměry a je ideální pro ušetřní místa ve Vaší kuchyni.


I na chalupě můžete mít moderní a funkční kuchyňku. Vyzkoušejte dvouplotýnkový indukční vařič se sklokeramickou deskou, na kterém se bude vařit jedna radost! Přinášíme radost a užitek více než let.


Indukční vařič dvouplotýnkový

Popis: Prodám úplně nový indukční dvouplotýnkový vařič. Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na indukční vařič pro náročnější uživatele. Vybrali jsme moderní dvouplotýnkový indukční vařič Domo DO326IP s časovačem a dětskou pojistkou. Tento model vyniká nejenom svým velmi vysokým výkonem, ale i propracovaným designem. Máte někdo zkušenosti s vařením na dvouplotnovém indukčním vařiči?


Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Pokud jste zvyklí na svou indukční desku, nemusíte ze svých standardů slevovat ani na cestách. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě). Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ). Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a hygienickou údržbu.


Indukční vařič dvouplotýnkový

Prodáme dvouplotýnkový vařič a troubu LUXELL. Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, kanceláří. L příslušenství: dva pečící plechy, jeden rošt, extra vnitřní plášt (Fe-Al),kt. S indukčním vařičem POWERCOOK BT-1je vaření. Kup teď 8Kč s dopravou 9Kč.


Jsou novou a velmi moderní zálěžitostí. Velkou výhodou také je, že k dosažení bodu varu jim stačí pár minut. Revoluční způsob vaření. Teplo je převedené do jídla. Ochrana životního prostředí.


Indukční vařič dvouplotýnkový

S tepelnou účinností až do , vaření je krát rychlejší než tradiční vaření. Moderní a tepelně vysoce efektivní sklokeramická deska s indukčním ohřevem ohřívá pouze hrnec, nebo pánev a suroviny v nich a nedochází tak k žádnému úniku tepla do okolí jako u běžných vařičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky