čtvrtek 14. ledna 2016

Tlakový hrnec banquet grande

Pákový uzávěr, ventily. Vhodný na všechny typy varných desek včetně plynu a. Tlakový hrnec je vhodný pro rychlou přípravu jídel, šetří čas a energie. Tloušťka stěny: mm. Objel (bezpečný využitelný objem l).


Víko obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanášení pracovního ventilu, což činí hrnec max. Bezpečný využitelný objem tohoto tlakového hrnce je l. Hrnec je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukčních. Hrnec s nepřilnavým povrchem BANQUET Grande. Odlévané masivní nádobí s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT udělá radost každé hospodyňce. Můžete s ním smažit, dusit, grilovat nebo péct s minimální potřebou tuku.


Hrnce můžete bez obav používat i na pečení. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzi í. Na první pohled zaujme zajímavým baňatým tvarem tzv. Tento tlakový hrnec je vhodný pro rychlou.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Detail produktu Do obchodu. PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Banquet Grande Red belly l. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což činí hrnec maximálně bezpečný!


Vhodný pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Je vybaven masivními úchyty a silným sendvičovým dnem. Hrnec zajišťuje rychlejší bod varu při nižší teplotě, šetří energii a. Dostupnost: Vyprodáno Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Tlakové hrnce - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost?


Nerezový tlakový hrnec o objemu. Dál už hledat nemusíte! Na prvý pohľad zaujme zaujímavým baňatým tvarom tzv. Hrnec uzavřete poklicí, plamen zapněte na nejvyšší stupeň.


Jakmile zasyčí pára, ventil uzavřete, plamen zmírněte a vařte minut. Ve chvíli, kdy je rizoto hotové, stačí vypnout plotýnku a počkat, než hrnec trochu vychladne. Je velmi kvalitní, s pákovým uzávěrem. Hrnec má silné sendvičové dno, které urychlí přípravu pokrmů.


Hrnec lze použít na různé typy varných desek, včetně indukčních. Poklice je opatřena dvěma ventily - jedním hlavním a druhým. Vaření v tlakovém hrnci zkracuje dobu vaření pokrmů a tím šetří energii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky