čtvrtek 30. března 2017

Antistatický smeták

Ideální pro zametání hladkých ploch. Vhodný pro úklid vlasů, či zvířecích chloupků. Bez násady, možnou použít násady se šroubovým uchycením.


Trik perfektního zametení spočívá v gumových bodlinách, kterými je opatřen smeták koštěte a které dokážou efektně zamést prach, vlasy i zvířecí chlupy. Z jedné strany smetáku se nachází plochá gumová stěrka, kterou lze využít například pro rychlé setření rozlité tekutiny nebo mycího prostředku. Dodanie do hodín, profesionálne poradenstvo a ďalšie výhody v obchode overenom zákazníkmi.


UPOZORNĚNÍ: násada ke smetáku lze dodat pouze rozvozem ZAOS, nebo připravit pro osobní vyzvednutí! Kadeřnický smeták na vlasy. Nelze zaslat přepravní společností.


Objednávka s tímto smetákem nepůjde zadat pro zaslání přepravní společností Geis. Gumový smeták s teleskopickou tyčí - 120cm. Vlasy a chlupy přilnou na gumový chlup smetáku.


Díky svým gumovým štětinám je nepřekonatelný v úklidu. Je zhotoven z vysoce odolného materiálu s vysokou živ. Barva: modrá Vlastnosti: - nechytá na sebe žádné nečistoty - 1 gumový - využití možné nejen pro kadeřnictví, ale i na veškeré. KADEŘNICKÉ POMŮCKY - kartáče, pláštěnky, nůžky, břitvy, atd.


Barva: černá Vlastnosti: - nechytá na sebe žádné nečistoty - 1 gumový - využití možné nejen pro kadeřnictví. Košťata, smetáky, lopatky Nabízíme široký výběr v oblasti kartáčnického zboží, zde najdete koště chodníkové, smeták , smeták profi venkovní, smeták z pravých žíní, kartáč na ruce, kartáč na nádobí, lopatky, lopatka a smetáček, lopatka a smetáček na tyči takzvaný lenoch, kartáč na radiátory, ometač prachu a pavučin, rýžák, rýžák na holi, násada. Pro domácnost i do práce, do restaurace, do kadeřnictví apod.


Odteď máte po starostech s úklidem. Antistatický smeták je skvělá pomůcka pro úklid každé domácnosti. No customer comments for the moment.


Only registered users can post a new comment. Speciální gumový smeták perfektně zamete veškeré vlasy, prach a zvířecí chlupy. Na jedné straně smetáku se nachází plochá stěrka, se kterou lze dobře setřít například rozlitý nápoj nebo mycí prostředek.


Použitelný pro zametání všech vnitřních a. Tato kategorie nabízí přípravky pro profesionální hygienu a dezinfekci. Melíry a barevné melíry. Pomůcky k barvení a ochrana pokožky. Laky, barevné laky, korektory a třpyty.


Výborně zametá vlasy na hladkých plochách - lino, dlažba, plovoucí podlahy. Smeták určený na zametání vlasů. Recenze Zatím zde nejsou žádné recenze. Výborný pro zametání vlasů a dalších nečistot.


Každá správná kadeřnice musí mít tento antistatický smeták na zametání vlasů. Díky materiálu na sebe nechytá žádné nečistoty. Vlasy musíte zametat každou chvíli, tak proč si neusnadnit s tímto skvělým. Toto koště je velmi šikovné a praktické hned z několika důvodů.


Jeho násada je teleskopická, a tak si jej můžete Nastavit přesně podle svých potřeb. Jedna strana metly je opatrená gumovou stierkou, pomocou ktorej možno ľahko upratať napríklad rozliatu tekutinu alebo zotrieť umývací prostriedok. Metla je tiež vhodná na vymetanie nečistôt z kobercov. Správné mytí rukou je jedním z nejúčinnějších způsobů prevence řady virových onemocnění jako je chřipka nebo koronavirus (COVID-19). Položek k zobrazení: 173.


Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky. ALLESON (1) BABYLISS PRO (1) BE. Barva: červená Vlastnosti: - nechytá na sebe žádné nečistoty - 1 gumový - využití možné nejen pro kadeřnictví i na veškeré pevné i měkké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky