pátek 3. března 2017

Gastro bazar plzeň

Ať už potřebujete pravidelnou kontrolu, servis nebo gastro pohotovost, jsme tady vždy pro Vás. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Eshop Gastro Bazar nabízí novou a použitou gastrotechniku, gastronomické vybavení.


Nabízíme mrazáky, chladničky, pece, grily, konvektomaty, sporáky, kuchyňský nábytek a stroje, chladicí a tepelná zařízení, elektro gastro techniku, nádobí, sklo. Výkup a likvidace gastro provozů. Po dobu platnosti nařízení vlády ČR : bude prodejna UZAVŘENA. E – shop funguje bez omezení - omezena je pouze platba dobírkou ! Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nová i repasovaná zařízení pro gastronomické provozy, široký sortiment, nízké ceny, záruka. Kompletní sortiment gastronomického vybavení, široký sortiment, příznivé ceny gastro vybavení kompletní dodávky gastronomického vybavení včetně projektové přípravy. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Gastrobazar - prodej gastrotechniky - použitá a nepoužitá gastronomická technika, výkup a likvidace gastro provozů GASTROBAZAR - prodej gastrotechniky chladící, mrazící a tepelná zařízení, kuchyňské stroje a nábytek, hrnce. Náš gastro bazar funguje již nějaký čas. Za tu dobu u nás tak nechalo množství zákazníků své staré nevyužívané spotřebiče, které si ale vzápětí našly místo v nové kuchyni. V našem gastro bazaru navíc neproděláte. Prodáváme i vykupujeme za férové ceny!


Bazary s gastronomickým vybavením v Plzni-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba CHLADÍRENSKÝ SERVIS JEDLIČKA, s. Petr Klíma - Bazar chlazení, Otakar Kapin,. Vám nabízí: kombinované sporáky lednice fritézy nerezové stoly konvektomaty profesionální mikrovlnné trouby chladící zařízení nerezové dřezy myčky nádobí digitální váhy výrobníky ledu plynové stoli. RSS Restaurační vybavení.


Prostřednictvím našeho gastro bazaru nabízíme starší a použité gastronomické vybavení. Dáváme prostor provozům, které začínají a nemohou si dovolit investovat do nového vybavení. Prohlédněte si profesionální gastro technologii, jako např.


Přehledně, stručně a hlavně pro naše pacienty. Podívejte se na jednotlivá oddělení. Gastroenterologická a proktologická poradna. Plzeňská 20 Třemošná.


Elektro - Gastro led bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nabízíme profesionální gastro vybavení od renomovaných světových značek. Zpracujeme kompletní projekt Vašeho podniku a kuchyň vybavíme nejmodernější technologií včetně nerezů a digestoří. Stroje - Gastro vozik bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky