pondělí 20. března 2017

Drtič na ovoce

Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický. Bez drtiče je nutné jablka rozčtvrtit popřípadě jiným způsobem rozdrtit.


Z takto připraveného ovoce se snáze získává šťáva, lisování je rychlejší a účinnější. Rozdíl nejvíce pocítíte při lisování pomocí ručního moštovače, kdy tlak. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Drtiče na zpracování ovoce. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější.


Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Konstrukčně je toto zařízení řešeno, jako jeden stroj. Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk. Nabízím k prodeji nový nerezový drtič pro drcení ovoce a zeleniny, je vyroben z potravinářské nerezové oceli, kvalitní dílenské zpracování. Použitá nerezová ocel zajišťuje.


Drtič na ovoce

Způsob drcení je založen na. W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každá el. Pro pohon stroje stačí el. Elektrické drtiče – nejvýkonnější drtič na ovoce , který zpracuje velké množství ovocných plodů a ušetří vám spoustu práce.


Podrcení celé přepravní bedny 25kg zabere méně než 5min. Ruční drtič na ovoce pracuje na principu otáčení kličkou, která díky ozubenému soukolí přenáší sílu na válce s hroty a ty drtí ovoce. Nadrcené ovoce poté padá rovnou do lisu na ovoce , kde se získává samotná šťáva z plodů.


Představujeme Vám kovový drtič na ovoce a zeleninu. Tento drtič ovoce je vyroben z kvalitní kov. Přidat do seznamu přání. Porovnat tento produkt.


Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení. Konstrukce drtiče je o něco složitější, než u jednodušších drtičů, vybavených rotačním nožem. Odměnou je ovšem kvalitní produkt. Takto připravená hmota je optimální pro lisování.


Drtič na ovoce

Výkonný vertikální drtič , který drtí velké množství ovoce (jablka, hrušky, švestky atd.), v rekordním čase. Vhodný také pro přípravu krmné směsi z řepy, brambor, natí atd. Lze dokoupit náhradní buben.


Je poháněný jakoukoliv běžnou vrtačkou. Jediný drtič na trhu u kterého sami ovlivníte konzistenci nadrcené směsi. Prodloužením doby drcení získá směs kašovitější charakter, jejím zkrácením naopak hrubší strukturu. Lis na ovoce (ruční) lze využít při výrobě moštů a vín. Většinu ovoce je nutné před lisováním nadrtit, proto v této kategorii nabízíme nejenom lisy, ale i drtiče na ovoce.


Lisy mají páku na obě ruce, což je konstrukční drobnost, ale v praxi neocenitelná výhoda při manipulaci s lisem. Kombinovaný drtič a lis na ovoce. Na světě asi není mnoho dětí, které by si neoblíbily kinetický písek. Tenhle skvělý materiál je na omak jako skutečný písek, přitom tvárný jako těsto.


Může mít krásné barvičky a navíc se nelepí na ruce jako obyčejná modelína. Zamilují si ho i dospělí – působí terapeuticky a zbavuje stresu. Mlýnek na hrozny MH 22.


Zahradní nábytek Vybavení dílny Lisy a drtiče na ovo. Teno drtič na ovoce je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky. Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu o objemu 20L, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu. Na jeden pracovní cyklus rozdrtíte minimálně kg jablek.


Ovoce není potřeba krájet na menší kusy. Slovensko je tiež bezplatná. Koľko by ste chceli za SHARK FRUIT celonerezový drtič ovoce v eurách. Dobrý den,dopravné zdarma platí pouze na území ČR.


Drtič na ovoce

Jeho konstrukce je o něco složitější, než u jednodušších drtičů, vybavených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky