úterý 28. března 2017

Barová skříňka

Barová skříňka

Má ozdobné vyřezávané nohy a lišty. Každá skříňka je vybavena policemi, takže na ně jsou umístěny sklenice a sklenice na víno určené pro různé druhy nápojů. Především barová skříň připomíná chladničku ve svých vlastnostech a vlastnostech a vypadá to jako obyčejný kus skříňového nábytku.


Ve spodní části se nachází zásuvka na odkládání menších věcí. Industriálních barová skříňka vynikne ve vaší moderní obýváku nebo u barového pultu. Hledáte šikovnou skříňku pod TV, závěsnou skříňku na drobnosti nebo třeba stojan na DVD? Stačí si jen vybrat tu pravou. Luxusní barová skříňka AUTHENTICO.


Designová skříňka jako bar z masivního dřeva. Zajímavá designová skříňka jako bar ze série Authentic o poskytuje více než dost úložného prostoru, ať už ji využijete pro své vzácné vína, či jiný alkohol, dřevěné provedení mu dodá tu správnou atmosféru. Barová skříň MAKASSAR 1CM masiv sheesham Velmi pěkná barová skříňka z kolekce MAKASSAR, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro sklenice, láhve a další barové a servírovací potřeby. Pro milovníky přírodních. Vlastní domov by neměl být jen funkční, ale měl by také nabízet mnoho malých překvapení a radostí.


Barová skříňka

Barová skříňka je krásným nábytkovým prvkem a zajisté bude tvořit zásadní prvek místnosti. V každém pokoji by se měl, v ideálním případě, nacházet alespoň jeden stylový kus nábytku, který nám bude přinášet pouze radost - třeba jako volně stojící vana v koupelně, solární zrcadlo v chodbě nebo kosmetický stolek v ložnici. Zútulněte si svůj domov nebo si zařiďte úplně nový s naší švédskou značkou IKEA. Cenově dostupný nábytek a vybavení do každé domácnosti pořídíte v obchodě i online. Tak vzhůru za lepším bydlením!


Tato barová skříňka je 100cm vysoká a 90cm široká. Je vyrobena z masivního dřeva Sheesham což je odrůda indického palisandru. Vyznačuje se tvrdostí a pěknou kresbou. Povrchová úprava dřeva je pouze olejováním a voskováním, aby se zachoval naturální vzhled. Dvířka z úložným prostorem a malou zásuvkou, policí pro.


Barová skříňka

This video is unavailable. Sen pro mnohé: vlastní domácí bar. Zvolená sbírka lihovin je nejdůležitějším vybavením vlastního domácího baru. A zbytek prostoru by měl být zařízen tak, aby byl skutečně trochu vyvolán pocit baru.


Aby se docílilo tohoto. Nenápadná skříňka , po jejímž otevření se Vám dostane krásného baru plného poliček a místa na uložení Vašich vín, destilátů a různých skleniček. Díky svému provedení nabízí dostatek úložného prostoru. Tento systém se vyznačuje efektními zaoblenými hranami.


Barová skříňka

V souvisejícím zboží naleznete dalších prvky, se kterými si můžete vybavit jakoukoliv místnost Vašeho bytu. Inspirujte se přiloženými fotografiemi a vytvořte si. Moderní a robustní barová skříňka z masivního dřeva.


Zaujme nejen svým designem, ale také praktičností. Dodává se ve smontovaném stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky