pátek 10. března 2017

Hotel fuferna

Hotel Fuferna je vhodný pro krátkodobé i dlouhodobé. Restaurace Fuferna Vám ve slunném počasí nabízí k posezení. Private parking can be arranged at an extra charge. All rooms at the guest house are fitted with a seating area. Free private parking is available on site.


Some rooms feature a seating area where you can relax. The rooms are fitted with a private bathroom. See a detailed description of the hotel , photos and customer feedback. There is a shared lounge at the.


Book Now, Pay When You Stay! Enjoy added flexibility when you choose FREE cancellation. Nekuřácký hotel Fuferna nabízí ubytovací kapacitu lůžek ve čtyřech podkrovních pokojích a dvou pokojích v přízemí.


Hotel fuferna

Ať už si vyberete jakýkoliv z pokojů v našem hotelu, vždy vás překvapí, jak příjemně se v něm budete cítit. Sušici na břehu řeky Otavy. Full information: rated 7. This video is unavailable.


Luh a tak jsou velmi oblíbenou destinací sušičanů ale i turistů. Find cheap hotels and discounts when you book on Hotels. Compare hotel deals, offers and read unbiased reviews on hotels. COVID-Travel Alert: If you have an upcoming booking to change or cancel, check next steps and policies here.


Radostice-velká ves 134m. Nabízí restauraci, terasu, sdílený lounge, v celém objektu zdarma Wi-Fi a vlastní parkoviště. Nabízí ubytovací kapacitu lůžek ve čtyřech podkrovních pokojích a dvou pokojích v přízemí.


Počet lůžek v pokoji je možné po dohodě přizpůsobit vašim přáním. Kromě komfortního ubytování s typicky horskou atmosférou nabízí hotel také kvalitní stravování a wellness služby. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.


Hotel fuferna

Některé pokoje zahrnují posezení vhodné k relaxaci. Součástí všech pokojů je vlastní koupelna. V hotelu je i sdílený lounge. Find the perfect hotel within your budget with reviews from real travelers. Jsme rádi, že jste navštívili webové stránky Hotelu Fuferna a doufáme, že Vás navnadímei k samotné návštěvě našeho hotelu či… poptat ubytování.


Sport Hotel Pekarna with an interactive map and directions. Ostatní návštěvníci se mohou občerstvit v zařízení hotelu Fuferna kde bude zázemí, start a vyhlášení výsledků. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením.


K hotelu patří i restaurace, kde se postarají o stravování po dobu Vašeho pobytu. Nabízí dvacet lůžek ve čtyřech podkrovních pokojích a dvou pokojích v přízemí (s možností přizpůsobení počtu lůžek v pokojích).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky