úterý 21. března 2017

Těsnění do tlakového hrnce fagor

Z bezpečnostních důvodů nabízíme pouze originální výrobek zn. Univerzální těsnění do tlakových hrnců značek Kolimax a Fagor. Doprava zdarma od 9Kč. ROZMĚR TĚSNĚNÍ : 2x 2x mm. Před prvním použítím těsnění tlakového hrnce řádně umyjte horkou vodou za použití prostředku na ruční mytí nádobí a důklaně oplachněte čistou pitnou vodou.


Nemyjte v myčce na nádobí ! Obrázek pouze illustrační. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prosím Vás o upřesnění vnějšího průměru tohoto těsnění. Originální těsnění do mého tlakového hrnce má obvod 7mm, ten se měří přesněji.


Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dosta.


Podobné fráze na Sleviste. Porovnání cen tesneni do tlakoveho hrnce fagor , srovnání cen tesneni do tlakoveho hrnce fagor na portálu HLEDEJCENY. Těsnění je nezbytnou součástí tlakového. Fagor Silikonové těsnění pro tlakové hrnce RapidX a Future cm. Uchovávají až o více živin a ušetříte až o více času než u tradičního vaření.


Vhodné pro tlakové hrnce řady RapidX a Future značky Fagor. Příprava suchých luštěnin: Na šest hodin namočte luštěniny do vody. Slijte luštěniny a dejte je do tlakového hrnce. Přidejte do vody jednu nebo dvě lžíce (- ml) rostlinného oleje, pokud používáte starý typ tlakového hrnce. Toto všechno totiž navyšuje cenu tlakového hrnce , avšak zvyšuje i jeho možnosti využití.


Například je často hledané těsnění na vestavné trouby řady 2H. Stačí tedy do vyhledávání zadat jen těsnění 2H ( bez uvozovek ) a potvrdit klávesou ENTER ( případně kliknutím na lupu ). Nemusí se zadávat přesné slovo, naopak stačí zadat například jen těs 2H ( bez uvozovek ). Nejlepší je zadávat jen ty. V některých hrncích Steinbach je již originálně použito těsnění FAGOR. Poznáš to tak, že z vnitřní strany těsnění jsou malé symboly, kolečka s dvěma čárkama.


Takže stačí použít v tom případě děsnění od Fagoru. Já jsem byl přesně tento případ jako ty a přesně takto jsem to vyřešil. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Velkou výhodou této poklice je fakt, že vždy perfektně sedí na těle tlakového hrnce. Již nemusíte hledat správnou polohu, jak poklici umístit, aby do sebe rukojeti zapadly a obávat se, aby byl tlakový hrnec správně uzavřen, aby byl pokrm správně připraven nebo dokonce nedošlo k poškození hrnce. Pozornost si zaslouží i způsob údržby tlakového hrnce a dostupnost náhradních dílů.


Tělo tlakového hrnce lze mýt v myčce, ale pozor na pokličku a těsnění. Poklička v žádném případě do myčky nepatří. S poklicí Aston SMART máte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky