úterý 21. března 2017

Popcorn z čerstvé kukuřice

Když již není slyšet praskání kukuřice zhruba vteřin, pánev odstavíme (ale stále neodkrýváme pokličku). Ještě párkrát zatřeseme (zpravidla ještě nějaký popcorn praskne) a až po chvíli sejmeme pokličku a necháme vypářit. Nyní můžeme osolit či ochutit podle nálady. Hotový popcorn přesypeme do mísy a podáváme. Co je to popcorn nebo popcorn , dnes každý ví.


Název pochází z anglických slov kukuřice - kukuřice , pop - prasknutí třeskem.

Indům, kteří jako první zjistili, že obilí kukuřice , dopadající na oheň, exploduje a mění se v lahodné bílé květy. Nyní si doma připravíte čerstvý a křupavý popcorn , přesně takový, na jaký jste zvyklí z kina nebo pouti. Kukuřice na popcorn typu mushroom má po vypukání kulatý (hříbkovitý) tvar. Tento typ kukuřice je díky svým vlastnostem ideální pro výrobu sladkého popcornu.


Oba dva typy kukuřice jsou vhodné pro použití v domácích popkornovačích. Upražený popcorn si můžete ochutit dle vlastní fantazie, nebo použít některou z. BIO popcorn ve své přirozené podobě (bez přidaného cukru, soli a ostatních dochucovadel) má nízkou energetickou hodnotu a vysoký obsah vlákniny. Doporučujeme ho tedy jako alternativu tukem nasáklých brambůrků nebo nebo pražených solených arašídů.


Nejlepší internetový obchod pro Snack Food služby - nabízíme stroje pro zábavné občerstvení.

Oříšky a popcorn ) Hodnocení produktu: 1 (). Kukuřice Weaver pochází od výrobce Weaver Popcorn Company z USA. Obsahuje vysoký podíl vlákniny, která je důležitá pro správné fungování střev. Získejte kvalitní Popcorn v Tesco.


Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Kukuřice nejlépe klíčí při teplotě nad °C, proto ji nejprve doma máčíme ve vlažné vodě, a když nabobtná, vysejeme na teplé, slunné místo. Výsev překryjeme průsvitnou fólií, která pomůže udržet teplo (jakmile se objeví klíčky, odstraníme ji a nahradíme netkanou textilií nebo zvýšeným foliovým krytem).


Popcorn , počeštěně popkorn, pražená kukuřice nebo kukuřičné pukance je pokrm z kukuřice. Každé zrnko popcornové kukuřice prochází přísnou kontrolou od sklizně až po distribuci. Domácí popcorn (slaný) - recept: 1. Olej rozehřívejte v hrnci, dokud se v něm nezačnou dělat bublinky. Pak dovnitř nasypte kukuřici tak, aby zakrývala dno hrnce.


Salát můžete zvolit jako přílohu nebo i jako hlavní jídlo, případně jako chutnou večeři. Popcorn je tradiční pochoutka z Ameriky. Pokud nemáte rádi majonézu, nebo chcete.


V současnosti je ale oblíbenou pochoutkou po celém světě.

Někdy se mu říká také pražená kukuřice nebo kukuřičné pukance. Vyrobit ho lze v mikrovlnce, popcornovači nebo v hrnci s pokličkou. Zahřátím zrnek kukuřice dojde k jejich. Tu doma sice teď asi taky nemáte, ale mražená cukrová kukuřice bude velmi vhodná surovina (a něco mi říká, že výsledná chuť bude lepší, než z té sušené krmné).


Pochopitelně se nedává klíčit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky