středa 8. března 2017

Plynové varné dosky bez plameňa

Sklokeramické plynové varné dosky GPC - majú umiestnené horáky pod čiernou sklokeramickou doskou, plyn (zemný alebo propán-bután) je spaľovaný pri veľmi vysokých teplotách (cca 8° C). Miesto plameňa horáka je teplo vyžarované prostredníctvom špeciálnej horľavej keramickej vrstvy, ktorá sa nachádza pod doskou a sála teplo cez sklokeramickú varnú dosku. Máte niekto skúsenosti so sklokeramickými plynovými varnými doskami bez plameňa od firmy Solgaz? Pozerala som na internete nejaké recenzie, ale nič som nenasla.


Nájde sa gazdinka, ktorá na tom varí? Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku.

Prečítaj si skúsenosti a názory ostatných. Ich ceny sú stále najprijateľnejšie spomedzi jednotlivých typov varných dosiek – niektoré modely dostanete už v cene do 1eur, snáď až na výnimku, ktorá je v poslednom čase častou témou internetových diskusií – plynové varné dosky bez plameňa , ktoré sú sklokeramické a plyn sa nachádza pod sklom. Klasické sporáky sú pomaly na ústupe a do popredia sa derú varné dosky.


V prvom rade si treba vybrať typ varnej dosky , až potom by ste mali pristúpiť k jendotlivým kritériám. Aby vám výber dosky nerobil. Plynové varné dosky sú najpredávanejšími hlavne vďaka svojej nízkej cene. Na základe bezpečnostných poistiek horákov je doska chránená pred únikom plynu.


V súčastnosti je ovládanienbsp;s plynovými varnými doskami jednoduchšie a bezpečnejšie.

Niektorí z nás si varenie užívajú, iní ho berú ako povinnosť. Na varenie slúžia varné dosky. Ich ponuka je dnes skutočne široká a dajú sa rozdeliť do troch základných kategórií.


Na trhu nájdete dosky plynové , elektrické a indukčné. Automatické zapaľovanie, Poistka plameňa AKCIE umývačka riadu za polovicu ceny! Zadovážte si vybraný set spotrebičov, ktorý sa skladá zo vstavanej rúry a tejto varnej dosky MORA, a získate ihneď u predajcu kvalitnú. Vážení zákazníci, od 14. Plynová varná doska Bosch POH6B6Bz čierneho tvrdeného skla.


Je vybavená plynovými horákmi vr. Zapaľovanie je integrované v každom ovládacom gombíku a je umiestnené na pravej strane dosky. Termoelektrická poistka zhasnutia plameňa automaticky preruší prívod plynu, akonáhle zhasne plameň. Moderné plynové varné dosky okamžite automaticky prerušia prívod plynu, ak plameň zhasne, napríklad pri vyvretí. Majú aj poistky proti úniku plynu.


Drvivá väčšina plynových varných dosiek na trhu má síce peknú sklenenú úpravu, ale nad horákmi je umiestnená klasická mriežka, ktorá umožňuje bežpečné posúvanie hrncov medzi jednotlivými varnými zónami. Všetky naše plynové dosky Beko sú vybavené poistkou proti zhasnutiu plameňa. To znamená, že sa nemôže stať, že plyn bude unikať bez horenia plameňa , pretože sa jeho prívod hneď zastaví.


W , , mechanické, Poistka plameňa. Je to klasicka plynova doska, len je bez horakov, vyzera teda uplne ako.

Splátky bez navýšenia Vstavané plynové varné dosky Whirlpool Amica. W), ovládanie gombíkmi, poistka zhasnutia plameňa , šírka 5cm,. Za nimi nasledujú elektrické sklokeramické varné dosky so využitej energie a až nakoniec sa radia plynové varné dosky, ktoré plytvajú takmer energie. Varné dosky sú vhodné pre ľubovolné nakombinovanie so vstavanými. Ako sme hodnotili Vstavaná varná doska predstavuje ako nástupca kombinovaných sporákov veľmi elegantnú súčasť modernej kuchyne.


V našej ponuke nájdete okrem iného aj modely na propán-bután, táto plynová varná doska sa hodí všade tam, kde nemáte prípojku zemného plynu. Elektrické a plynové varné dosky od výrobcov Mora, Amica, Electrolux, Whirlpool a iných. Najvýhodnejšie ceny a to všetko z pohodlia vášho domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky