pátek 3. března 2017

Elektrický kotlík

Elektrický kotlík

Kotlík má ohřívací nádobu. Elektrické kotle Protherm, Buderus, Thermona. Náš elektrický kotlík na polévku o maximálním objemu litrů je ideálním zařízením pro restaurace, cateringové služby nebo bufety, jelikož udrží pokrmy, jako jsou polévky,. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Elektrický kotlík

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokáže udržiavať polievku, omáčky, guláš či kari pripravené k servírovaniu v. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Odporúčaná na servírovanie polievok, krémov a omáčok.


Puzdro z ocele, maľované čierne, poskytuje estetický vzhľad. Vďaka tomu je kotol ideálny pre bufety a hotelové reštaurácie. W ohrievač umožňuje hladkú reguláciu prevádzkovej teploty v rozsahu ~ ° C. U dodavatele : 3-dnů ks.


REVOLUTION elektrický kotlík na polévku a guláš l. Súpravy na zabíjačku a kotlinové súpravy Zabíjačkové súpravy MAXI SET. Nerezová kotlina s kotlíkom. Vyberte si svůj gril, udírnu, zahradní ohniště nebo kotlík nad oheň na Mall. Na skladě pro vás máme připravené grily elektrické, plynové, i grily na dřevěné uhlí levně. Zařízení je vybaveno světelnou kontrolkou chodu a termostatem k nastavení požadované teploty, nerezová nádoba a víko s otvorem pro naběračku,které lze při výdeji zafixovat v otevřené poloze.


Zejména při bufetech se kotlík se svou kapacitou litrů postará o více požitku z teplých pokrmů. Ideální zařízení pro uchování tekutých pokrmů v teplém stavu. Průměr 1mm, výška 2mm, 2W, 220V. Skvělý pomocník při rautech a stolování.


Taniere, poháre, príbory, stoly, stoličky, obrusy, návleky, kuchynský inventár, dekorácie a všetko, na čo si pri organizácii vášho podujatia spomeniete. Jídla jsou v elektrických hrncích připravena za krátkou dobu a pro vaření nevyžadují žádný tuk. Detailní popis produktu. Tento vysoce kvalitní elektrický kotlík na polévku je ideálním zařízením pro restaurace, cateringové služby nebo bufety, jelikož vaše pokrmy jako polévky, omáčky, kari nebo dušené maso budou vždy udržované při ideální teplotě.


Patříte mezi lidi, kteří rádi kempují a připravují jídlo pod širým nebem? Máme pro vás závěsný kotlík na přípravu guláše, smaženice nebo polévky. Ke kotlíku lze zakoupit trojnožku, na kterou se kotlík zavěsí.


Elektrický kotlík

Prodám elektrický kotlik příkon kw. Tip Akcia Zľava Novinka. E- kotlík na polievky EKO.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze n. Potrebujete kvalitný chafing, elektrický kotlík , termosku, varič na víno alebo čaj, grilovaciu alebo ohrevnú platňu, ohrievač na taniere, termoizloačne nádoby, cateringový nábytok? Ak áno u nás ste na spravnom mieste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky