pátek 10. března 2017

Parafínová vana návod k použití

Stručný návod k obsluze (podrobný návod dodáváme k přístroji):. Parafinová vana s příslušenstvím - sada žlutá Parafinová vana s. Na parafínové zábaly, které je možné provádět s. Parafínová lázeň je jedním z nejúčinnějších způsobů použití tzv. Nehtyprofi parafínová vana DR5aromaterapie sada l. Návod na používání parafínové lázně.

Umyjte si ruce a důkladně je osušte, sundejte si šperky, odstranění vosku je pak obtížné. Ujistěte se, že teplota lázně je správná. Přečtěte si pokyny výrobce. K čemu je parafínová vanička dobrá? E a má vlastnost zadržovat teplo.


Parafín se používá pro zvlhčení suché kůže a také změkčuje pokožku. Díky teplu parafín zvyšuje cirkulaci krve v kůži, otvírá póry což umožňuje hydratačním krémům proniknout hlouběji do kůže. Používání parafínového kosmetického vosku je trendem v kosmetických salonech, ale stejně dobře ho můžete využít i pro domácí použití.


Je velmi vhodný pro Vaše ruce i nohy, a to jak v zimním, tak i letním období.

Zvlhčuje a zjemňuje suchou a popraskanou kůži, uvolňuje svalové napětí po námaze či sportu, zmírňuje bolest kloubů. Na trhu existuje celá řada parafínových van, a tak jistě oceníte doporučení na některý vhodný typ. Zajímavý levnější model zejména pro domácí použití je parafínová vana ILWY WPB-100.


Určitě se dají koupit i ještě levnější modely, ale vždy je. Vanička pro parafinové zábaly. Větší rozměry vaničky umožňují pohodlnější použití i na chodidla.


Balení obsahuje: parafínovou vanu. Vhodný k aplikaci při všech terapiích, kde je potřeba špičková kvalita vosku. Pro běžné použití postačí jedno základní balení parafínu, tj.


Regulovaná teplota pomocí termostatu od 50°C do 60°C. Péče o ruce a nohy určitě nekončí bezchybně upravenými nehty. Zvláště v zimě naše pokožka trpí, je suchá a drsná.


Právě proto doporučujeme parafínovou lázeň, která zanechá vaši pokožku hladkou, pevnou a pružnou. Vážení zákazníci, soustavně pracujeme na vyřízení vašich objednávek, přesto může s ohledem na současnou situaci docházet ke zpoždění expedice o 1-dny. Parafínový vosk obsahuje kolagen, vitamíny, bělící extrakt, zabraňuje tvorbě vrásek a má léčebný charakter. Takto sa nám postupne začne na ruke vytvárať parafínová rukavica. Ruku vložíme do igelitového šačka a do termo návleku.


Necháme pôsobiť - minút a ruku vyberieme. Tento návod k použití zahrnuje důležité pokyny a informace související s provozní bezpečností a údržbou přístroje.

K parafínové vaně dodáváme parafíny - dle skladových zásob. Pro úpné naplnění parafínové vany je třeba kg parafínu, který vystačí na cca - použití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Předmluva V devadesátých letech se stala vana s hydromasážním systémem součástí standardního vybavení evropských koupelen. Stejně jako myčka nádobí v kuchyni nebo automatická pračka, našla si své místo v koupelně i hydro- masážní vana. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim ode - vzdali i tento návod.


Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky