čtvrtek 30. března 2017

Lívanečník s keramickým povrchem

Radíme se s výrobci: Na slovíčko o Fabini nádobí. Jaké vlastnosti by mělo mít kvalitní nádobí? A jak je udržovat, aby vám sloužilo roky? Ručně vyráběný lívanečník s litého hliníku s titanovým povrchem.


Lze si vybrat z několika variant různě tvarujících lívance. Vhodný i na indukční sporák. Pořídíte ho zhruba za 6Kč. Lívanečník s formami na lívanců o průměru cm.


Banquet pánev na palačinky s nepřilnavým povrchem PREMIUM Dark Brown x cm. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Výhodou tohoto lívanečníku je, že skvěle funguje i na indukci, což není běžné. Je hliníkový s keramickým povrchem , který je opatřen nepřilnavou vrstvou – a snese vysoké teploty – až ž do 2°C.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s uklá. S keramickým povrchem (0) Novinka Akce Výprodej Doporučujeme Časově omezená akce. Omlouváme se, ale nenašli jsme žádné produkt.


V našem sortimentu najdete rozsáhlou nabídku oblíbených pánví s keramickým povrchem , kterými můžete vhodně doplnit svou sadu keramického nádobí. V naší nabídce najdete kvalitní nádobí s keramickým povrchem známých značek Lamart, Tefal, Ballarini a ORION. Dokonalá tepelná vodivost. Vysoce odolná proti poškrábání. Pánev s keramickým nepřilnavým povrchem.


LÍVANEČNÍK VÝŠKA CM silikonový vnější průměr cm. SILIKON NA PEČENÍHlavní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hrnce s keramickým povrchem , royaltyline. S těmito formami se Vám Vaše oblíbené recepty vždy povedou! Sada obsahuje tři formy v rozdílných velikostech, každá s keramickým povrchem.


Ideální pro zapékaná jídla, maso, ryby i drůbeží pokrmy. Samozřejmě se v nich povedou i fantastické koláče. Snadno čistitelné díky nepřilnavému povrchu.


Hrnec s nepřilnavým, tedy antiadhezním povrchem v kuchyni ocení začátečníci i profesionálové. Prvotřídní hrnce TESCOMA se totiž nepřipalují. Praktickými pomocníky do kuchyně jsou ovšem také hrnce na špagety, rendlíky a kastroly. Přesvědčili jste se i vy, že máte doma vše potřebné? EGO SOUPRAVA designových příborů.


Stěrka a mašlovačka - sada. CZK Outlet Puma, košile, licencované oblečení Disney a chovatelské potřeby pro Vaše mazlíčky Pandino - krásn. Pečící plech mělký keramický 4x 29.


GOURMET Ceramia, 2vrstvá vnitřní keramická úprava Xynflon v krémové barvě, karbonová ocel tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky