úterý 14. března 2017

Dtest myčky 2015

Sale Offers Changing Every Season. Také proto se tito šikovní kuchyňští pomocníci pravidelně stávají předmětem zájmu našich nezávislých testů. Objektivně, nezávisle, bez reklam.


Testované vestavné i volně stojící myčky s 60centimetrovou šířkou pojmou až sad nádobí. To odpovídá i více než sto kusům na jedno mytí. Teď si představte, že takovouto nálož musíte do blyštivého a křišťálově čistého stavu uvést jen pomocí vašich rukou, mycího prostředku, dřezu a vodovodního kohoutku. Abychom při testování co nejvěrohodněji simulovali každodenní provoz, musely myčky během zkoušky mycí účinnosti čelit hned několika typům zaschlých nečistot: od másla, margarínu, vajec, špenátu, ovesných vloček, kávy, čaje, rajčatové šťávy, mléka, bramborového škrobu nebo mletého masa.


Recenze, test a rady jak vybrat myčku. Možná jste si při výběru myčky nádobí vzali na pomoc výsledky našeho loňského testu. Nákupem přístroje však cesta za čistými lesklými talíři a sklenicemi teprve začíná a úspěšně ji lze absolvovat jedině v doprovodu účinných čisticích prostředků. Vestavné myčky : plně vestavné (plně integrované) myčky mají ovládací prvky situovány na horní hranu dveří a díky tomu je zcela zakrývají dvířka kuchyňské linky.


U obsluhy jsme se zaměřili na snadnost otevírání dveří, pohodlnost madla, pohodlnost plnění myčky , její flexibilitu nebo práci s koši na nádobí. Neopomenuli jsme ani praktickou stránku dávkovačů na mycí prostředky, snadnost ovládání myčky , tedy ergonomii ovládacího panelu a srozumitelnost symbolů, náročnost čistění filtru a sledovali jsme také účinnost. Pravda, bývají relativně levné, na druhou stranu to ale nejsou zrovna královny krásy, a pro mnohé tak představuje elegantnější a praktičtější řešení vestavná myčka, která zůstává skrytá za obložením kuchyňské linky.


TESTY: Nosiče kol, Přesnídávky s jahodami, Pračky, Dětské pleny, Sportovní kamery, INFOMATERIÁLY: Co je dětské, to je zdravé? BUS TV - Zábavnější cestování Měsíčně přepraví dopravní prostředky s BUS TV obrazovkami milionu cestujících. Těchto obrazovek je již 8a jejich počet stále zvyšujeme. V sadě pěti nezávislých testů v listopadovém vydání dTestu naleznete na prvním místě přehled sedmnácti deodorantů a antiperspirantů pro ženy i muže s redukcí potu a zápachu. V současnosti možná více oceníte jiný sledovaný faktor - míru zašpinění oděvu, kterou některé produkty nezvládly příliš dobře.


Jak vybírat Umývačka riadu sa stala základným vybavením mnohých našich domácností. Pomůžeme vám najít kompromis mezi cenou a spotřebou. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat myčku.


Lednové vydání dTestu přináší dalších pět nových testů a spoustu dobrých rad. Test zelených čajů v sáčku ukázal, že některé výrobky se ani neměly dostat na trh kvůli vysokému obsahu pesticidů. V testech jsme se zaměřili také na obsah antioxidantů a senzorické vlastnosti.


V testu kuchařských nožů patřily mezi nejlepší ty nejdražší, výsledky však. PIP – obraz v obraze, LAN a WLAN (Wifi) – možnost připojení k síti, Smart TV – použití aplikací a internetových služeb ve Vašem televizoru, USB a HDMI – možnost připojení různých zařízení, Frekvence (Hz) – min. Hz (nejlépe však hodnoty kolem 100Hz), CI Slot – při použití CA modulu a vhodné karty je možno sledovat kódované programy.


Průměrné stáří těchto spotřebičů je přitom roku a standardní využití je hodin týdně (Zdroj: ČSÚ ). Asi každý, kdo čas od času šlehá smetanu a touží po nadýchané pěně, zažil neúspěch. Test : Jak se vyznat ve smetanách. Všechny myčky jsou prověřovány hned v několika ohledech – účinnost mytí, sušení, délka programů, spotřeba, hlučnost, obsluha a zpracování. Test přináší čtveřici nových testů.


Přesto zbývá mnohé, co nesmíte podcenit a čemu je nutné se při výběru věnovat. Je u vás setkání s přáteli na každodenním pořádku? A mytí nádobí nepatří zrovna mezi vaše oblíbené činnosti? Pak by se vám mohly hodit myčky z naší nabídky.


Sklenice, talířky, hrnce i jiné nádobí myčky nádobí hravě umyjí za vás. Věnujte se důležitějším věcem, než je mytí nádobí! Jestliže bude a stihnu ho před rychlým bonzem ukořistit, doplním do archivu a samozřejmě budu nadále PM žádosti vyřizovat. Vůně čerstvého chleba je příjemným budíčkem, který si díky domácím pekárnám můžete dopřávat téměř kdykoliv.


Pokud chcete své rodině připravovat pečivo přímo na míru podle vašich představ, tento kuchyňský přístroj vám práci maximálně usnadní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky