středa 22. března 2017

Wtb66200by

Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings. LX AP2VAir Blower Pump 0. Usušíte v ní až 8kg prádla. Je vybavena programy vč.


Letöltheti az összes használati utasítást, a korábbi gyártású Bosch készülékeihez is.

A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg készülékének cikkszámát (a típustáblán található). Hiszünk abban, hogy intelligens otthont építünk Önnek. A Home Connect funkcióval mostantól közvetlenül okoseszközeiről tudja vezérelni, felügyelni és előre beállítani Bosch háztartási készülékeit, akárhol is van Ön. DIY 大人用 ガーゼ 立体 プリーツマスクの作り方 型纸なしで 簡単 100均 布口罩 face mask pleats type 미세먼지 마스크 만들기 - Duration: 10:09. Ulehčete si od žehlení a skládejte suché prádlo rovnou do skříně!


Veškeré informace o produktu. Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

Všetky informácie o produkte. Közvetlen alkatrészrendelés. Kétféleképpen rendelhet alkatrészeket a Boschtól: e-mail-ben vagy faxon. Az alkatrészkatalógusban megtalálhatók a készülékek robbantott ábrái cikkszámokkal együtt.


Nadstandardně vybavená sušička Bosch, která se díky nadčasovému designu a kvalitnímu zpracování hodí do každé moderní domácnosti. AntiVibration dizajn zaručuje stabilitu a tichší chod len o dB. Prednosťou je vnútorné LED osvetlenie bubna a signál na konci programu. Domácnosti s deťmi ocenia mechanickú detskú poistka proti otvoreniu dvierok.


Ovládání sušičky je velice snadné pro každého, i pro méně technicky zdatné uživatele. Ima zmogljivost sušenja do kg. Odlikuje ga Logixx s samočistilnim kondenzatorjem. Deluje z glasnostjo dB.


Omogoča nežno sušenje in poskrbi za mehka oblačila z edinstveno strukturo bobna. Stroj odlikuje ActiveAir tehnologija. Poraba energije je 2kWh letno. Chcete vedieť, či je cena 6€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


Sušičkanbsp;je vybavena tepelným čerpadlem a najednou pojme až kg prádla.

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii Pračka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky