pátek 3. března 2017

Nástěnný držák na noviny

Hledáte pořadač či stojan na časopisy a noviny ? Vybírejte tyto praktické držáky na FAVI. V nabídce najdete téměř 3stojánků na noviny nejrůznějších barev a stylů. Můžete mít styl minimalistický i hravý. Třeba podle materiálu, barvy a ceny.


Držák na noviny je doplňkem, který zajišťuje dosdatečný komfort pro uživatele. Prostorná konstrukce doplňku je zhotovena z mosazných drátů, které nebrání v prohlídce toho, co obsahuje a je rozšířena v. Drátěný reklamní nástěnný držák na katalogy i volné listy s oblíbeným tvarem kapsy a velikosti A4. Výhody držáků jsou přehlednost a jednoduché uspořádání.


Všude tam, kde je kladen důraz na design. Kuchyně Koupelna Nábytkové doplňky Gastronomie Sport. Nástěnný držák monitoru a klávesnice Mounts MC32B. Moderní TV jsou konstruovány pro zavěšení na zeď neboli stěnu.


Dle požadavků, kam chcete TV umístit a zda s ní budete chtít manipulovat, zvolíte vhodný držák na televizi. Pevné držáky nabízejí možnost zavěšení televizoru na stěnu jako obraz. Doporučujeme na svislé.


Vhodné na noviny , časopisy a materiály delších formátů. Hloubka kapsy dole mm, horní mm. K jednoduchému upevnění noviny slouží dva kovové klipy.


Transparentní nástěnný držák na noviny a časopisy Tomasucci. HOUSE DOCTOR Sada ks − Černý držák na časopisy Loge, Vemzu. Konec jen tak pohozeným novinám a časopisům v čekárně. Stolní držák na monitor Mounts F80. Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny.


Díky přísavkám můžeme měnit místa umístění, aniž byste vrtali do obkladů nebo zdí. Pokud bojujete s místem, nebo jen chcete oživit prázdnou stěnu, nástěnný držák na květiny je ideálním společníkem doma i na zahradě. Design produktů značky Tomasucci je víceúčelový. Drzak na noviny dreveny. Nájdených: produktov.


Dřevěný nástěnný držák na kytaru Paccs. JIKA Cubito držák časopisů 3. Porovnávač: Tisíce stojanů na časopisy a noviny z mnoha e-shopů a obchodů. Vyberte si z nejširší nabídky podle stylu, kvality a ceny.


Sledujeme slevy a akce. Stojany na noviny a časopisy. Je vhodný pro televize o uhlopříčce od ″ do ″ a maximální váze kg. Nabízí otočení v úhlu 1°.


Nástěnný držák na noviny

Stylové stojany na noviny a časopisy od značek Kartell, Present Time, Koziol aj. Výběr ze stovek stojanů. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky