pondělí 6. března 2017

Dárkové smaltované cedule

Galerie obsahuje pouze malou část našeho výrobního sortimentu. Na Vaše přání Vám zhotovíme prakticky jakékoliv smaltované cedule. Nabízíme výrobu smaltovaných cedulí různého využití.


Pro nezávaznou konzultaci se na nás neváhejte obrátit. Součástí našich nabízených služeb je také grafický návrh.

Cedule dárkové Pro malou pražskou ceduli s vlastním textem klikněte na její obrázek, doplňte údaj na ceduli a pokračujte v objednávce. Ostatní cedule objednávejte po kliknutí na jejich obrázek. CEDULE S VAŠÍM PEJSKEM, NEBO JINÝM ZVÍŘÁTKEM. Cedule na dům a ulici Vyberte město z nabídky vlevo nebo klikněte na vybraný vzor a velikost, doplňte údaj na ceduli a pokračujte v objednávce. Smaltované V této kategorii není žádné zboží.


Jakoukoliv individuální ceduli Vám rádi navrhneme v našem GRAFICKÉM STUDIU nebo vyrobíme podle Vámi dodaného návrhu. Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby.

Dárková cedule Absinthe. Chcete nám sdělit svoji zkušenost s nákupem? Rovné nebo bombírované (vypouklé) provedení, speciální tvary tabulí, kombinace různých technik dekorů.


Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy. Výrobek není určen na silně exponovaná místa UV záření. Tabulky v lamino folii. Může docházet k postupným změnám barevnosti nebo blednutí, na které se.


Kromě smaltované cedule vám můžeme vyrobit i vlastní nástěnný znak, který vyladí oficiální prostory úřadu, spolku i firmy. Umíme jak vyšívané nástěnné znaky, tak i kované a smaltované varianty. Podívejte se, jaké jsou možnosti výroby. Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem.


Co například hrneček s fotkou nebo obrázkem, který kreslilo vaše dítě? Nebo smaltovaná cedulka na vrátka nebo dveře. Pro vaše mazlíčky jsou v nabídce bytelné porcelánové misky, které se rozhodně nepřevrátí.


Pro dobrodruhy a milovníky.

Povrch smaltované cedule má podobné vlastnosti jako sklo tzn. Při znečištění valnou většinou barev (sprejů), lze toto znečištění odtsranit bez poškození povrchu smaltované cedule. Vyrábíme originální reklamní cedule ze smaltu, plechu či hliníku pro vnitřní i venkovní použití.


Koupím staré předválečné nebo poválečné plechové, smaltované reklamní cedule na služby nebo výrobky: - např. Reklamní a retro smaltované cedule. Zájem mám hlavně o cedule s pivní tématikou - s motivem piva nebo pivovaru. Cedule s tématikou Baťa pro sběratele i pamětníky (23) V tomto oddělení nabízíme plechové (potištěné) i smaltované cedule různých rozměrů s retro motivy firmy Baťa - ocení každý sběratel či pamětník. Zaměřili jsme se zejména na dárky pro muže a ženy.


Vedle smaltovaných čísel si u nás můžete objednat i smaltované cedule na zakázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky