úterý 28. března 2017

Robot na dálkové ovládání

Přiletěl k nám přímo z vesmíru - Robot Spaceman značky Rastar. Jedná se o krásnou a interaktivní hračku. Robot na dálkové ovládání je plně pohyblivý a zvukový.


Robot na dálkové ovládání

RC pes je ovládán pomocí vysílače. Umí se hýbat do všech směrů, dokonce si umí sednout nebo lehnout, otočit se na záda a zase zpátky. Robopes vás potěší i roztomilým pohybem.


Transformační robot na dálkové ovládání Poskytujeme záruku roky a denní lhůtu na vrácení peněz. Díky tomu, že dodáváme zboží přímo od výrobců, můžeme nabídnout velmi nízkou cenu. Interaktivní robot na dálkové ovládání Rastar.


Robot na dálkové ovládání

Zkuste, co všechno dokáže. Pohybuje se směrem dopředu a dozadu. Reaguje i na stlačení tlačítka na břichu. Přednosti: světelné efekty. Buldozer na dálkové ovládání.


Jezdící robot na dálkové ovládání s funkcemi Skvělý robot je ovládaný pomocí dálkového ovladače. Po stlačení šipek: nahoru a dolů, se pohybuje dopředu a dozadu. Modrý Robot Viktor na IR dálkové ovládání.


U Viktora mohou děti sepnout až na různých funkcí. This video is unavailable. Nádherný RC model dinosaura na dálkové ovládání. Mění se mu nálady, otevírá čelist, hýbe hlavu, krkem i ocasem a dokonce reaguje na vnější okolí!


Mini robot na dálkové ovládání - žltá. Pěkný tvar a jemné barvy přitáhnou pozornost všech dětí a při hře zažijí s ním pěknou zábavu. Takovou hračku si přeje každý fanoušek robotiky a sci-fi.


Hledáte moderní a netradiční dárek pro děti? Tato veselá hračka se dokáže hýbat všemi směry, točit dokola, tančit, zpívat a svítit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. MaDe Robot Viktor na IR dálkové ovládání modrá. Robot Viktor je další zábavný kamarád z kolekce Zigybot, který potěší všechny kluky a holky.


Robot na dálkové ovládání

Dokáže se nejen pohybovat do všech směrů, ale i mluvit a pomocí světelných efektů dávat najevo svůj názor. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Robot s pásy od. Přátelský a veselý robot na dálkové ovládání. Je velice šikovný - hravě zdolává překážky a pomocí dvou plně pohyblivých ramen dokáže sbírat objekty.


Veselý kamarád do každé domácnosti. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Na dálková ovládání , Slevovyobchod. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Robot na dálkové ovládání

Tento web používá soubory cookie. Výukový robot vás bude poslouchat na dálkové ovládání , které funguje na dvě LRAA baterie, které nejsou součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky