čtvrtek 16. března 2017

Bosch mum 4880 návod

Robot má navíc v balení má DVD s recepty. Celý popis a technické parametry. Velká, speciálně tvarovaná nerezová mísa o objemu l. Někoho sice kuchyňské práce baví, ale vždycky je lepší, když vám s nimi někdo pomáhá.


Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám.


Hlavní stránka › Bosch. Obsah Gratulujeme vám, že jste si zakoupili nový spotřebič BOSCH. Rozhodli jste se tak pro moderní, mimořádně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pohodlné a všestranné použitie s veľkou misou z nehrdzavejúcej ocele (l, max. kapacita kg cesta).


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Predstavte si, koľko času predtým zabralo našľahanie snehu. Len si vezmite, aké široké pole činností tento stroj zvládne: zomelie mäso. Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý deň, pači sa mi tento robot. Dynamický planetárny pohon. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Má skvelý výkon a bohaté množstvo príslušenstva, pomocou ktorého pripravíte akékoľvek jedlo, na ktoré budete mať chuť. Dokáže miesiť, miešať, mixovať, krájať, strúhať, mlieť mäso, šľahať či lisovať citrusy. Hnětací háky, šlehací a míchací metly se netočí stále. Samozřejmě s dodatečným výkonem motoru 600W, pracovními rychlostními stupni a dynamickým planetárním pohonem, se velmi snadno stane vašim pomocníkem při přípravě nejrůznějších pokrmů.


Shop Everything you Need on eBay! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Egyszerre képes mixelni, aprítani, vágni, gyúrni és keverni. Ezzel szinte elengedhetetlen minden konyhából.


A csomag tartalma egy recept DV amiben a robotgéppel elkészíthető ételek találhatóak. Bosch Konyhai robotgép boltok, képek. Nedá se předpokládat, že by robot mohl konkurovat profesionálním nebo poloprofesionálním modelům, za danou cenu je ale výjimečně dobře vybavený a. Robot není bohužel vybaven některými funkcemi, které bych mile rád přivítal a využil. Začal bych úložným prostorem a pokračoval věcmi, jako je displej, pulzní spínač, mlýnek na mák, hranolkovač, odšťavňovač a také možnost sekání.


Najdete u něj masomlýnek, odšťavňovač citrusových plodů, nástavec pro přípravu těstovin, zmrzlinovač. Zkrátka vše, na co si vzpomenete. Velká nerezová mísa o objemu litrů Vám pak umožní udělat velké množství těsta.


Miesiace háky, metly na šľahanie a miešanie sa netočia stále rovnako, ale po eliptických dráhach v troch rôznych smeroch a zároveň kmitajú okolo strednej. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky