pátek 10. března 2017

Elektrický odšťavňovací mlýnek na ovoce

Jak vybrat mlýnek na ovoce. Klasický mlýnek na ovoce byl dříve součástí většiny domácností. Mlýnky určené na mletí ovoce jsou pouze ruční, ovoce ale můžete odšťavnit také pomocí elektrických.


Mechanický mlýnek na odšťavňování vylisuje, při správném postupu a kombinaci, šťávu téměř ze všech druhů ovoce a zeleniny, obilných trav, bylin a klíčků. Při použití měkkého ovoce připraví spíše pyré nebo hustou šťávu s vysokým obsahem vlákniny. Odšťavňování probíhá díky drcení a tlaku, který. Mlýnek se kterým snadno odšťavníte především drobné ovoce. Vynikající na lisování rybízu, nebo malin.


Mlýnek stačí z vrchu naplnit ovocem, za pomocí kličky točit a prolissovaná šťáva jde rovnou do misky, kterou dáte k výpusti tohoto mlýnku. Tento mlýnek je ideální pro zpracování drobného ovoce (jako maliny, ostružiny, rybízy, jahody,…). Ovoce i zelenina si zachovávají velké množství vlákniny. Pro odšťavňování se využívá šneková hřídel. Vylisovaná šťáva odtéká bočním otvorem v. Litinový lis na mechanické odšťavňování bobulovitého ovoce.


Ruční, domácí výroba šťáv a pyré z ovoce. Lis je vyroben z šedé litiny. Lis se upevňuje ke stolu pomocí šneku. Součástí balení je pláténko ze 1 bavlny, které slouží pro filtrování získané šťávy a lze opakovaně použít. Zajistěte si vitamíny bez konzervačních látek či barviv.


Prodej mlýnku realizujeme do hodin po celé ČR balíky. Celokovový ruční mlýnek. V horní části mlýnku je násypka navazující na podlouhlé tělo mlýnku, které je opatřeno z boku výtokovým otvorem na šťávu a na konci otvorem pro vylisované zbytky ovoce. Klika je na opačném konci těla mlýnku. Mlýnek na ovoce je vyroben z kvalitního materiálu a zaručuje maximální zpracování surovin s minimem nevyužitých odpadních látek.


Výsledná šťáva si zachovává všechny hodnotné látky, včetně enzymů. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Prodám praktický elektrický drtič ovoce na 220V.


Nůž z nerezové oceli lze posunout nahoru a dolů, takže na nem můžete podrťit hrozny, švestky, meruňk. Včera jsem úplnou náhodou objevila vaše stránky a moc se mi líbí. Hledala jsem odkaz na odšťavňovací mlýnek na ovoce a našla vás. Urodilo se mi hodně rybízu, černého i červeného, v mrazáku už není místo a tak jsem se rozhodla, že z něj připravím sirup.


Elektrický odšťavňovací mlýnek na ovoce

A k tomu jsem potřebovala tento mlýnek. Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí a výkonným. K praktickým rysům elektrickým citrusovačům (Sage, Ceado SL98) - patří automatický start aktivovaný tlakem na lisovací kužel.


ODŠŤAVŇOVACÍ MLÝNEK NA OVOCE. Mlýnek elektrický na maso, ovoce a zeleninu NOVÉ Inzerát byl odebran z oblíbených. Lis na ovoce tutti frutti Inzerát byl odebran z oblíbených. BANQUET Culinaria Mlýnek na koření elektrický. Elektrický mlýnek na koření CULINARIA Tube je dodáván v nerezovým provedení, zásobníky jsou akrylové.


Vnitřní část mlýnku tvoří keramická mlecí mechanika, zdroj napájení 4xAA (tužkové) baterie (nejsou součástí výrobku). V balení najdete: - mlýnek na maso - lis na ovoce - mlýnek na mák Jednoduché sestavení a snadná údržba s možností mytí v myčce vám znásobí radost z příjemného používání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky