pondělí 20. března 2017

Lopata na sníh

Lopata na sníh

Lopata na sníh , skládací lopata do auta české výroby. Ideální skládací lopata do auta (skladná pod sedačku) pro případné zapadnutí v závějích! Jednoduše lopatu složíte a po odklizení sněhu opět rozložíte a uložíte do auta. Díky malým rozměrům je velmi vhodná do kufru auta, kde může být neustále při ruce. Povrchově upravený hliník, barva černá.


Lopata na sníh

Většina lidí miluje zimní radovánky na sněhu, ale když krajinu pokryje bílá peřina, znamená to také spoustu práce. Připravili jsme proto široký výběr nástrojů na odklízení sněhu, jako jsou lopaty na sníh , hrabla a shrnovače, které vám tuto práci maximálně usnadní. Nástroje na sníh Fiskars – kvalita se Vám vyplatí.


Má to cenu mít doma nástroje na sníh Fiskars, protožesněhovou nadílku odklidíte mnohem rychleji za mnohem méně námahy a to už stojí za úvahu. Veškeré informace o produktu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hrabla na sníh : k doručení domů nebo na prodejnu. Robustní hliníková lopata na sníh GOLD.


Lopata na sníh

Násada je vysouvací, lopata tak má celkovou délku cm. Lopaty Fiskars - ulehčete si práci. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Součástí základní výbavy pro pohyb v zimních horách a lavinové prevence je lopata , lavinová sonda a lavinový vyhledáva č. This video is unavailable. Teleskopické polykarbonátové lopaty na sníh ARMSTRONG lehký polykarbonát je materiálem 21.


C hluboká a široká lopata byla navržena pro rychlost a větší objem odhozeného sněhu pevná vícežeberní konstrukce má. Snadno se složí jednoduchým zasunutím násady do sebe až po. Lopata je z vyrobena odolného polypropylenového plastu.


Osvědčená lopata na sníh s kovovou hranou na spodní hraně plastové lopaty. Plastová horní rukojeť. Další slevy zahradního nářadí na Kupi.


Skvělý pomocník v zimních sněhových kalamitách. Výber Záhrada a voľný čas. Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú pla.


Praktický, efektivní a mobilní druh nářadí v cestovním provedení. Lopata , která je nezbytnou a především ocenitelnou výbavou do každého automobilu. Je mnoho situací a těch nepředvídatelných především, kdy lopatu využijete a uvítáte, že ji máte. Skládací hliníková lopata na sníh DIGGER. Je opatřena ergonomickou plastovou rukojetí, kterou lze lehce a rychle složit.


Lopata Vysočina je vhodná i do náročnějších podmínek, o jakých není na Vysočině nouzi. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Universální lopata na sníh se zpevněnou hliníkovou lištou, dřevěnou násadou a plastovou rukojetí. Kvalitní plast, 1 spokojenost.


Lopata na sníh

Kč Ušetříte 1Kč S DPH Ihned skladem výroba Aroso Deutschlan vhodná při sněhových kalamitách, nezabere skoro žádné m. Jednou z hlavních výhod je profilovaná hliníková lišta a dřevěná hůl s šířkou cm. Detské náradie a nástroje) Hodnotenie produktu:. Dětská kovová lopata - hrablo s obrázkem s plastovými částmi na sníh či písek značky Wader.


Hračky mají bezpečnostní certifikát CE. Opakované pohyby při odklízení sněhu nepříjemně namáhají svaly. Záda zaznamenávají každý sebemenší pohyb.


Toto hrablo je kromě plastové rukojeti vyrobeno z kvalitního hliníkového materiálu, což zaručuje dlouhodobou životnost a spolehlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky