pondělí 13. března 2017

Sud na dešťovou vodu hranatý

Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody. Kohout je vložen uvnitř sudu. Vyrobeno ze 1 recyklovaného materiálu (PP).


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. MRV Nádrž na dešťovou vodu. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodn.

Péče o sud na dešťovou vodu. I přesto, že si vyberete sud se silným pláštěm, nepodceňujte péči o něj. Ačkoli kvalitní sudy vydrží UV záření i změnu teplot, na zimu sud vypusťte a ukliďte ho.


Voda by v něm neměla zmrznout. Sud nestavte přímo na zem, ale využijte buď speciální podstavec, nebo alespoň cihly. Sud na dešťovou vodu 200l hranatý , s kohoutkem a víkem. Sudy na dešťovou vodu a Zahr.


Přeprava sudu je prováděna přepravní službou TopTrans za cenu 19- Kč nebo Českou Poštou. Jak uskladnit sudy a nádoby na dešťovou vodu v zimě.

Více de dozvíte v našem blogu RADY A TIPY. V naší nabídce dále naleznete: podstavec pro sud na dešťovou vodu 2L nebo 3L. Vhodné pro vyvýšení nádoby a snadné vypouštění vody z kohoutku. Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Plastový podstavec pro sud na dešťovou vodu Lanzarote 3l pro sna. Podstavec pro sud Lanzarote. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. SUD NA DEŠŤOVOU VODU 2L PH hranatý s kohoutkem a víkem je vyroben z odolného plastu pro účely skladování vody.


Díky hranatému tvaru jej můžete umístit do rohu a ušetříte místo. Víko chrání vodu před znečištěním. Do spodní části sudu vyvrtejte otvor a kohoutek do něj. Součástí balení je výpustní kohoutek.


Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Hospodaření s dešťovou vodou.


Hranatý zásobník na dešťovou vodu 5l bez podstavce - Široký sortiment nádrží pro sběr dešťové vody. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.

Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Sud má plastové uši pro snadnější manipulaci. Vhodný do domu i na … 2Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Dekorativní sudy na dešťovou vodu. Nádoba na dešťovou vodu RAINCAN 2L Plastová nádoba na dešťovou vodu o objemu 2litrů. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky