čtvrtek 16. března 2017

Chladící nádoba na víno

Chladící nádoba na víno. Dvoustěnná nerezová chladící nádoba na víno je pěkná a zajímavá pozornost, které se potěší každý. Zajistí správnou teplotu Vašeho vína po dlouhou dobu a Vy tak budete servírovat svým hostům víno v. Stylové chladící obaly na láhve obsahují gel, který necháte nachladit v mrazáku, a pak nasadíte na láhev. Nerezová chladící nádoba na víno a šampaňské WMF Ambient.


Chladící nádoba na víno

Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Nyní dostupné pouze na prodejnách - osobní. Je velká, majestátní a rozhodně nepřehlédnutelná.


Jakákoliv kvalitní láhev bude hrdě zdobit stůl a vaši hosté ji nepřehlédnou. Bez ohledu na to, či hosťujete párty, vychutnáte si BBQ anebo si pozeráte veľký zápas, je pravdepodobné, že budete chcieť ledové pivo, víno či sekt. Naše veľké plastové oválne vedro má dostatok priest. Jejich použití je poměrně jednoduché, do chladící nádoby stačí přidat led a vložit láhev. Vyberte si z naší široké nabídky nádob od známých světových značek jako je Blomus, Stelton, Atelier du Vin a Schott Zwiesel.


K udržení optimální teploty moku slouží chladící obal. Držáky na víno a chladící nádoby, MUJHOUSE. Vážení zákazníci, kromě dočasně přerušeného osobního odběru nemáme nijak omezený provoz. Obal je vyroben ze speciálního izolačního materiálu.


Praktická pomůcka pro víno , která Vás ušetří od odbíhání do ledničky! Skvělé slovenský bílé a červené víno vinařství Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Řepa winery ale i vína z Itálie, Francie - Bordeaux a Burgundsko. Dvojstenná nerezová chladiaca nádoba na víno je pekná a zaujímavá pozornosť, ktorej sa poteší každý. Zabezpečí správnu teplotu Vášho vína po dlhý čas a Vy tak budete servírovať svojim hosťom víno vždy. V teplých dnech přijde chlazení jistě vhod.


Chladící nádoba na víno

Tato kráska z ušlechtilé oceli má průměr centimetrů. Víno by se vždy mělo podávat vychlazené – buďte připraveni s touto luxusní nádobou, která je na chlazení určena. Tato dvouplášťová chladicí nádoba na víno uchová Vaše víno studené bez nutnosti použití ledu. Dodáváno v dárkové kazetě Avenue.


Na led do chladiče na víno lze elegantně uložit jednu nebo dvě láhve vína, popřípadě láhev vína a láhev vody. Příslušenství pro víno. Coolery, chladící nádoby (93) Kategorie.


Chladící nádoba na víno

Nádoba na víno nebo sekt 200x200x2mm, průhledná. Kyblík však využijete nejen pro chlazení lahví, ale poslouží vám i jako praktický zásobník na led. Za návrhem této luxusní nádoby na víno stojí italský designér a syn zakladatele značky Alessi Carlo. Jeden z nejlepších londýnských designéru Sascha Sartory navrhl tuto nádobu pro značku XLBOOM v jednoduchém, téměř rustikálním stylu, aby ladila s celou jeho unikátní kolekcí. Nabízíme Vám kvalitní chladící zařízení, mezi které patří různé chladící vitríny, výrobníky ledu, výdejní chladící vozíky a další.


Disponuje dvojitou stěnou pro perfektní izolaci a udrží víno chladné i bez použití ledu. Jednoduše do ní postavte vychlazené víno a to zůstane dále chladné po dlouhou dobu. Polystyrenová chladící nádoba na 4-lahví nebo také kbelík na led.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky